Facebook logolu uyuşturucu rezaleti

Uyuşturucu tacirlerinin gençleri etkilemek için kullandığı yöntem görenleri hayrete düşürüyor. Daha önce WhatsApp logolu uyuşturucu üreten tacirler bu kez sosyal medya hesabı olan Facebook logolu hap üreterek piyasaya sürdü.

Facebook logolu uyuşturucu rezaleti

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri Ataşehir'de uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda V.A. (23) ve A.G. (35) isimli şüpheli erkek şahıslar yakalandı. Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda 12,3 gram bonzai, 29 adet extacy hap ve 1 adet sahte sürücü belgesi ele geçirildi. Tacirlerin Facebook logolu uyuşturucu üreterek piyasaya sürmesi ise dikkat çekti.

7 SUÇTAN ARANIYORDU

Konu ile ilgili olarak “Resmi Belgede Sahtecilik”, “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Kullanmak ve Bulundurmak” suçlarından işlem yapılan şüphelilerden V.A. isimli şahsın 7 adet suç kaydı ile “Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması” suçu başta olmak üzere 7 ayrı suçtan aranma kaydı bulunduğu tespit edilirken, şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte
Alem'in En İyileri
00:00