Mhrs ve Alo 182 üzerinden hastane randevusu alma

Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) ile hastane randevusu alabilirsiniz. Ayrıca ALO 182 üzerinden de doktor randevusu almak mümkün. Peki MHRS ile hastane randevusu nasıl alınır? ALO 182 üzerinden doktor randevusu nasıl alınır?

Mhrs ve Alo 182 üzerinden hastane randevusu alma

MHRS! Merkezi Hastane Randevu Sistemi ile hastane randevusu almak çok kolay. Bir hastaneden doktor randevusu almak için MHRS sistemini kullanabilirsiniz. Ayrıca ALO 182 numaralı telefonu arayarak da hastane randevusu alabilirsiniz.

Peki MHRS ile hastane randevusu alma nasıl yapılır? ALO 182 ile doktor randevusu nasıl alınır? MHRS randevu sistemi ve ALO 182 üzerinden randevu iptali nasıl yapılır? İşte MHRS ve ALO 182 hakkında tüm detaylar!

MHRS ile hastane randevusu alma nasıl yapılır?
MHRS Merkezi Hekim Randevu Sistemi ilk kez giriş yapılırken her vatandaş için ayrı bir hesap açılır. Bunun için ilgili yönlendirme adımları takip edilir. Hesap açıldıktan sonra "Randevu Al" butonunu kullanarak T.C. kimlik numarası ve belirlenen şifre ile giriş yapılır. İstenilen hastane, poliklinik ve hekim tercihi yapılarak randevu alınır. MHRS hastane randevusu alma işlemi yapmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

ALO 182 üzerinden doktor randevusu nasıl alınır?
Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından ALO 182 aranır. Çağrıyı karşılayan operatöre hastanın T.C. Kimlik Numarası verilir. Randevu talep edilen hastane, poliklinik ve varsa hekim tercihleri operatöre bildirilir. Operatör uygun tarih ve saat dilimlerini vatandaşa bildirir. Vatandaş da seçimini yaparak randevusunu alır.

MHRS randevu sistemi ile randevu iptali nasıl yapılır?
MHRS sistemi üzerinden aldığınız randevuyu son 15-20 dakikaya kadar iptal edebilmektesiniz.

MHRS Randevunuzu iptal etmek için önce MHRS randevu sayfasından TC kimlik numaranızı ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekiyor.

http://hastanerandevu.gov.tr adresinden randevu al bölüme girdiğinizde, Kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra sağ taraftaki "Randevu Geçmişi"kısmından randevularınızı görebilir, iptal etmek istediğiniz randevunun sağ tarafındaki "İPTAL ET" butonuna basmak sureti ile randevunuzu iptal edebilirsiniz. Ayrıca ALO182 MHRS hattını arayarak da randevunuzu iptal ettirebilirsiniz.

kaynak:sabah

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte