Sosyal medya ikiye bölündü!

Ünlü şarkıcı Murat Boz sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla kafaları karıştırdı. Bir dönem birlikte olduğu sevgilisi Aslı Enver ile yollarını ayıran Boz, Instagram hesabından Ben yine bekledim seni. En iyi ben özledim seni. Göze al yollarımı" mesajını paylaştı. Boz'un bu paylaşımı takipçilerini ikiye böldü.

Sosyal medya ikiye bölündü!

Murat Boz yaptığı son paylaşımla hayranlarını ikiye böldü. Birlikte oldukları dönemin en beğenilen çiftlerinden Murat Boz ve Aslı Enver, ayrıklıklarının üzerinden 1,5 yıl geçmesine rağmen adlarından hala söz ettiriyor.

Murat Boz Instagram hesabının hikaye bölümünden bir fotoğraf paylaştı ve "Ben yine bekledim seni. En iyi ben özledim seni. Göze al yollarımı" notunu düştü. Ünlü şarkıcının bu paylaşımı, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Kimileri "Yeni şarkısının sözlerini paylaşmış" derken, bazı takipçileri de "Eski aşkı Aslı Enver'e gönderme yapıyor" yorumunda bulundu.

Aslı Enver, geçtiğimiz ay Instagram'da dolaştığı esnada yanlışlıkla Murat Boz'un bir fan hesabını takip etmişti. Güzel oyuncu, bu durumu fark edince hızla takibi bırakmıştı.

Enver'in sosyal medyada gündem olan 'yanlış takip' hamlesinin ekran görüntüsü alınınca, eski sevgilisi Murat Boz'u stalkladığı ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Akşam

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte