Sosyal medya bu olayı konuşuyor!

Ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur, yaptığı son hareketle alkış topladı. Anne ve babasını kaybetmiş olan bir takipçisinin ricasını kırmayan Enes Batur, kız istemeye gitti. takım elbisesini giyip kız istemeye giden Enes Batur'un o anları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sosyal medya bu olayı konuşuyor!

Yaptığı açıklamalar ile sık sık magazin gündeminde yerini alan YouTube'da çektiği videolar ile kısa sürede popüler olan Enes Batur, takipçisinden gelen bir mesaj üzerine harekete geçti ve isteğini geri çevirmedi.

Enes Batur, sosyal medya hesabına gelen 'Eğer kız istemeye benimle gelir, kurdelemizi de kesersen beni çok mutlu edersin. Aşırı mutlu olurum.' mesajı üzerine alkış toplayan bir hamlede bulundu. Takım elbisesini giyip, kız isteme törenine giden Enes Batur, o anları Instagram'dan takipçiler ile paylaştı.

'Hayatımın en garip günüydü' notuyla paylaşım yapan Enes Batur, sosyal medyanın gündemine oturdu. Bir kesim tarafından sert bir dille eleştirilen Enes Batur'un takipçilerinden biri 'Yorumlara baktım herkes eleştirmiş. Neden her ünlünün yaptığı şeylerde bir kusur buluyorsunuz? Bir takipçisi ricada bulunmuş adamda kabul etmiş. Ben şahsen tebrik ediyorum. Takipçisini kırmamış.' yorumu ile ünü fenomene destek oldu.

Kaynak: Akşam

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte