Soner Sarıkabadayı'dan yeni single yeni imaj!

Türk pop müzik şarkıcısı Soner Sarıkabadayı, sevenlerine iki sürpriz birden. Sarıkabadayı, 'Boza Boza' isimli yeni single'ını müzikseverlerle buluşturdu. Şarkıcı, yeni single'ı için yaptığı imaj değişikliği dikkatlerden kaçmadı.

Soner Sarıkabadayı'dan yeni single yeni imaj!

Ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı, 'Boza Boza' isimli yeni single'ı müzikseverlerle buluştu. Sarıkabadayı, iki şarkıdan oluşan maxi single çalışmasında "Boza Boza" ve "Tarifi Zor" isimli şarkıları yer alıyor.

Single imaj fotoğraf çalışmasında ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı, Selim Akar fikir danışmanlığında, hapishanede mahkûm olarak Aykut Gürel'in objektifine poz verdi. Sarıkabadayı, yaptırdığı dövmelerle dikkat çekti.

Ünlü sanatçıya klip için ünlü koreograf Ömer Yeşilbaş yönetiminde Dans Fabrika'ya ait 20 dansçı eşlik etti.

Maxi single çıkış şarkısı olan "Boza Boza" isimli şarkısına, Coşkun Turgut yönetmenliğinde Beykoz Kundura Fabrikası'nda hapishaneye çevrilen özel bir platoda çekilen klipte Soner Sarıkabadayı bir mahkûmu canlandırdı. 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte
Alem'in En İyileri
00:00