Son noktayı koydu

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç hakkında çıkan ayrılık iddialarına güzel oyuncu Erçel son noktayı koydu. Erçel açıklamasını Instagram hesabından paylaştı.

Son noktayı koydu

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve Murat Dalkılıç 2017 yılında aşk yaşamaya başlayarak dikkatleri üzerlerine çekmişti.

Yaklaşık 10 ay sonra ayrılan çift Hande Erçel'in annesinin 2019 yılında vefat etmesinin ardından yeniden bir araya gelmişti.

Aynı evde yaşamaya başlayan çiftin bu yaz evlenmesine kesin gözüyle bakılırken üzücü haber magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ünlü çift yaklaşık 3 hafta önce ayrılık kararı aldı. Ayrılığın reklam olduğunun iddia edilmesi üzerine Hande Erçel Instagram hesabından bir yazılı açıklamada bulundu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün çıkan haberlerden sonra gündemi daha fazla meşgul etmemek adına konuya açıklık getirerek, Murat'la ilişkimizi dostça noktalandırdığımızı paylaşmak durumunda hissediyorum.Murat hayatımın en zorlu günleri olarak hatırlayacağım zamanlarımda sadece sevgili değil, bana dost olmuş, yol arkadaşlığı yapmış kıymetli biridir. Bu yüzden de ayrılık iki insanın ilişkisinin bitirmiş olsa da yine belirtmek isterim ki dost kalmak tek istediğimizdir ve uzun yılların getirisi olarak yakın çevremiz hala aynıdır. Bu süreçte aldığımız karara saygı duymanızı ve haberlerinizi yaparken bu hassasiyeti ve anlayışı gözetmenizi rica ederim."

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte