Sıla ve Demet Akalın arasında çarpıcı gelişme! İlk kez konuştu

Geçen ay Hazer Amani'yle nikah masasına oturan Sıla, düğünden kısa bir süre sonra sosyal medya hesabından pek çok ünlü dostunu takipten çıkarmıştı. Demet Akalın'ın da aralarında olduğu isimlerle alakalı Sıla'dan ilk açıklama geldi.

Sıla ve Demet Akalın arasında çarpıcı gelişme! İlk kez konuştu

Ünlü şarkıcı Sıla, geçtiğimiz günlerde radikal bir karar almış ve sosyal medya hesabında takip ettiği ünlü isimleri listesinden çıkarmıştı. Demet Akalın başta olmak üzeri birçok ünlüyü takip etmeyi bırakan şarkıcının bu hareketi merak uyandırmıştı.

'EŞİ İSTEMİŞ OLABİLİR'

Sosyal medyayı en aktif kullanan isimlerin başında gelen Demet Akalın, Sıla'nın bu davranışı sonrası, 'Sıla ile aramızda sorun yok ben onu çok seviyorum. Beni takip etmeyi bıraksa da önemli değil, ben onun her zaman yanındayım o da benim her zaman yanımda oldu. Takibi neden bıraktığına gelirsek, eşi istemiş olabilir. Ben de Okan ile evlendikten sonra bazı arkadaşlarımla daha az görüşmeye başlamıştım. Sanıyorum geçenlerde Danilo şefi paylaştım, eşi takipten çıkarttırmış olabilir' dedi.

'TEKNOLOJİNİN GAZABINA UĞRADIM!'

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Sıla, eşi Hazer Amani’yle Zorlu PSM’de görüntülendi. Şarkıcı, Demet Akalın’ı takip etmeyi neden bıraktığı sorulunca, “Teknolojinin gazabına uğradım. Birçok kişiyi takibi bırakmışım. Ama benim sevgim sosyal medya üzerinden ölçülmez” dedi.

Öte yandan Sıla hamilelik iddialarına, “Benim çocuk stüdyoda. Yeni şarkılar yapıyorum, benim çocuğum o.” yanıtını verdi.

Kaynak: Akşam

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte