İşte aşk mı yaşıyorlar dedirten o anlar

Survivor 2020 yarışmasında Gönüllüler Takımı'nda birlikte mücadele eden Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın samimi görüntüleri sosyal medyayı salladı. Çiftin karelerini görenler, "Aralarında aşk mı var?" sorusunu akıllara getirdi.

İşte aşk mı yaşıyorlar dedirten o anlar

'Survivor 2020' finalinin ardından Prag’a dönen Nisa Bölükbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla Türkiye’ye döneceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz akşam Acun Ilıcalı’nın evinde yapılan maça Barış Murat Yağcı ile katılan Nisa Bölükbaşı’nın neşeli halleri dikkat çekmişti.

Nisa'nın Türkiye'ye gelişini müjdelediği saatlerde yakın arkadaşı Barış Murat Yağcı'nın paylaşımı da gözlerden kaçmamıştı. Barış Murat Yağcı'nın “yakında güzel şeyler olacak” gönderisini hayranları Nisa'nın Türkiye'ye dönüşüyle ilişkilendirmişti.

SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLENDİLER

Yarışmadan beri birbirlerinden hiç ayrılmayan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı Çeşme'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Bilal Özcan’ın haberine göre; Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'nın, sarmaş dolaş halleri herkesi şaşırttı. Bu görüntüler sonrası ikilinin aşk yaşayıp yaşamadığı merak konusu oldu.

Yarışmada Nisa Bölükbaşı ve Sercan Yıldırım arasındaki aşk iddiası sık sık gündem oluyordu. Nisa, Sercan’ı reddetmiş ve bu konuyla sık sık gündeme gelmişti. Öte yandan ikili dün akşam da Yılmaz Vural’ın evindeki yemeğe birlikte katıldı.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte