Hülya Avşar'dan kızı ve sevgilisi ilgili dikkat çeken açıklama

Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu’ndan dünyaya gelen kızı Zehra Çilingiroğlu'nun uzun bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Alaaddin Kadayıfçıoğlu ile önceki akşam Tarabya’daki bir restoranda bir araya geldi. Avşar, kızı Zehra ve sevgilisi Alaaddin Kadayıfçıoğlu ile ilgili ''Bugün flört, yarın eş olur'' ifadelerini kullandı.

Hülya Avşar'dan kızı ve sevgilisi ilgili dikkat çeken açıklama

Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu’ndan dünyaya gelen kızı Zehra Çilingiroğlu'nun uzun bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Alaaddin Kadayıfçıoğlu ile önceki akşam Tarabya’daki bir restoranda bir araya geldi. Alaaddin Kadayıfçıoğlu’nun ardından yaklaşık 10 dakika sonra kızı Zehra Çilingiroğlu ile balıkçıdan ayrılan Hülya Avşar’ın keyfi yerindeydi.

Aladdin Kadayıfçıoğlu ile daha önce İngiltere’de tanıştıklarını söyleyen Hülya Avşar, “Ben zaten Londra’da okurlarken tanışıyordum. Hepsi çok tatlı çocuklar, gençler. Oh tadını çıkartsınlar, gezsinler, tozsunlar ama önünü de kesmesinler çocukların. Alışkın değiller ki” dedi.

Muhabirlerin, “Hülya Avşar’a damat olacak, nasıl buldunuz?” sorusunu Avşar, “Her şey kısmet. Ben bütün çocukları seviyorum. Hepsi çok kıymetliler. Herkes çok saygılı, hayatta her şey kısmettir. Bugün flört olur, yarın eş olur. Olmaz ayrılır, başka bir erkek arkadaş olur. Hayat bu” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Habertürk

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte
Alem'in En İyileri
00:00