En doğal haliyle geri döndü!

Şebnem Ferah koronavirüsün ilk çıktığı mart ayından itibaren kendini karantinaya aldı. Aylardır evden çıkmadığı bilinen ünlü şarkıcının misafir bile kabul etmemesi çok konuşuldu. Konserlerinde ağır sahne makyajı ile görmeye alışık olduğumuz Şebnem Ferah'ın son hali sosyal medyada dikkat çekti.

En doğal haliyle geri döndü!

Rock müziğin sevilen ismi Şebnem Ferah makyajsız son hali ile dikkatleri üzerine çekti. Koronavirüsün Türkiye'de ilk görülmeye başlandığı mart ayından itibaren evden dışarı çıkmayan ünlü şarkıcının son hali merak konusu olmuştu.

Konserlerinde ağır sahne makyajı ile görmeye alışık olduğumuz Şebnem Ferah'ın bir seneye yakın olan karantina sürecinde boş durmadığı da biliniyor. Ünlü isim, evinde müzik çalışmalarını sürdürüyor. Piyano ve gitara ağırlık veren Şebnem Ferah'ın karantina sürecinde yeni şarkılar da yazdığı konuşuluyor.

Ev alışverişini yardımcılarına yaptıran ve evine misafir kabul etmeyen Şebnem Ferah, takipçileri ile sosyal medya hesaplarında etkileşim halinde. Zaman zaman hayranları ile sosyal medya hesabından iletişime geçen Şebnem Ferah, yaptığı paylaşımlarla kendini unutturmuyor.

Evden çıkmadığı için son hali merak konusu olan Şebnem Ferah, Instagram hesabından doğal görüntüsünü yansıttığı makyajsız pozu ile dikkat çekti.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte