Bir anda yığıldım!

Geçen ay ünlü şef Hazer Amani ile dünyaevine giren şarkıcı Sıla, sosyal medya hesabından Ankara'da vereceği konserini sağlık sorunları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

Bir anda yığıldım!

Şarkıcı Sıla, geçtiğimiz ay Hazer Amani ile nikah masasına oturdu. Şimdilerde 2 aylık hamile olduğu iddia edilen Sıla, rahatsızlandığı için Ankara'da vereceği konseri iptal etti.

"DİPÇİK GİBİYKEN BİR ANDA YIĞILDIM"

Sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşım yaparak sahneye çıkamayacağını söyleyen Sıla, "Dipçik gibiyken bir anda yığıldım. Hiç kendi rahatsızlığım sebepli sahneye çıkamamışlığım olmamıştı. Bu beni hastalığımdan daha da üzdü. Akşamüstüne kadar bekledik, bir gayret ayaklanırım diye ama nafile. Affınıza sığınıyorum. Pazartesi günü yeni tarihimizi sizlerle paylaşacağız. Her daim sıhhatle" dedi.Rahatsızlandığı için konserini iptal eden şarkıcının yeni konser tarihi ise Pazartesi günü açıklanacak.

HAZER HAMİLELİK İDDİALARINI YALANLADI

Öte yandan MasterChef yarışmasıyla yıldızı parlayan ünlü şef Hazer Amani, Ocak ayının ikinci haftasında evlendiği Sıla hakkında çıkan hamilelik haberlerini yalanlamıştı.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte