Aşkı dövme oldu!

Hadise-Kaan Yıldırım aşkı doludizgin devam ediyor. Ünlü şarkıcı Hadise sevgilisi Kaan Yıldırım ile baş harflerini dövme yaptırdı.

Aşkı dövme oldu!

Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinden yeni haberler var. Yaşadıkları aşk ile magazin gündeminden düşmeyen ünlü çiftten Hadise aşk sarhoşu... Hadise sevgilisi Kaan Yıldırım ile mutlu birlikteliğini takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmiyor.

Bir dargın bir barışık yürüttükleri ilişkilerinde evlilik kararı alan Hadise ve Kaan çifti paylaşımlarına hız kesmiyor. En son 14 Şubat Sevgililer Günü'nde "7'den 77'ye sevgililer günümüz kutlu olsun" notuyla birlikte yer aldıkları bir kareyi hayranları ile paylaşan ünlü ikiliden, Hadise çok konuşulacak yeni bir paylaşıma daha imza attı.

Ünlü güzel, Instagram hesabından dünyaca ünlü bir markanın kıyafetleri ile yeni pozlarını paylaştı. Hayranlarından büyük ilgi gören fotoğraflarındaki bir detay ise takipçilerinin gözünden kaçmadı. Şarkıcı Hadise'nin oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile baş harflerini bileğine dövme yaptırdığı ortaya çıktı.

İşte H ve K harfleri arasına kalp koyulan dövmenin yer aldığı o paylaşım...

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte