1999 depreminde enkaz altında kalmış!

Sihirli Annem dizisinin Ceren'i Gizem Güven, İzmir'in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremden sonra dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. 1999 yılında Gölcük'te meydana gelen depremde enkaz altında kaldığını belirten oyuncu, "En hassas olduğum konu" diyerek yaşadıklarını anlattı.

1999 depreminde enkaz altında kalmış!

Gizem Güven, İzmir depremi sonrası sosyal medya hesabından 1999 yılında Gölcük'te meydana gelen depremde yaşadığını korkuyu takipçileriyle paylaştı. 1999 depremine ait annesiyle olan fotoğrafını yayınlayan 26 yaşındaki oyuncu, o günü asla unutamadığını belirtti. Güven, ailesi ile birlikte Yalova'ya ziyarete gittikleri sırada depreme yakalandığını açıkladı.

Ünlü oyuncu, "99 depreminde enkaz içinden çıkmış̧ bir insan olarak en hassas olduğum konu. Beş yaşındaydım ama asla unutamam. Tekrarı yaşanmasın herkese çok geçmiş̧ olsun" ifadelerini kullandı.

"Gölcük'te yaşadığımız depremde oraya iki günlüğüne gitmiştik. Ne zaman ne olacak, nerede yaşanacak belirsiz. Deprem çantasını ihmal etmemek lazım. Çünkü o gece sonunda hepimiz bir damla su arıyorduk. Tedbir almakta ve hazırlıklı olmakta fayda var."

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte