15 yıllık küslük sona erdi!

İbrahim Tatlıses'in 9 yıl aradan sonra yeniden ekranlara döndüğü muhteşem programı İbo Show'un bu haftaki konukları Ebru Yaşar, Selçuk Balcı, Resul Dindar ve Çetin Altay oldu. 15 yıldır küs olan eski dostlar Ebru Yaşar ve İbrahim Tatlıses, İbo Show'da barıştı. Ebru Yaşar, 'Hayatımın belki de en heyecanlı gecesini yaşadım. Belki seni 15 sene sonra tekrar göreceğim, muhtemelen ondan oldu' sözleri ile İbrahim Tatlıses'i duygulandırdı.

15 yıllık küslük sona erdi!

İbrahim Tatlıses'in saldırıya uğramasından 9 yıl sonra yeniden ekrana dönmesi ve İbo Show'a başlaması herkesi heyecanlandırmıştı. Star TV ile 13 bölüm daha anlaşma sağlayan İbo Show muhteşem konu ve konukları ile yayın hayatına devam ediyor.

İbo Show, bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde; Ebru Yaşar, Selçuk Balcı, Resul Dindar ve Çetin Altay’ı konuk edecek.

İbrahim Tatlıses ve eski dostu Ebru Yaşar, tam 15 yıl süren küslüklerine İbo Show'da nokta koydu. Ebru Yaşar'ın 'Hayatımın belki de en heyecanlı gecesini yaşadım. Belki seni 15 sene sonra tekrar göreceğim, muhtemelen ondan oldu' sözleri ile duygu dolu anlar yaşandı.

Kaynak: Akşam

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte