SIRADIŞI BESTEKAR ''OZAN BEYDAĞI''

Yıllardır dillerden düşmeyen ''Sen miydin Sevgilimi Çalan'' şarkısıyla tanıdığımız Ozan Beydağı, şarkılarının yaşanmışlıkları yansıttığını herkesin kendisinden bir parça bulduğunu ve birlikte çalıştıkları ortağı Tolga Çimener ile Studio Loca’yı beste fabrikasına dönüştürdüklerini açıkladı.

SIRADIŞI BESTEKAR ''OZAN BEYDAĞI''

Genellikle duygusal şarkılar yapmaktan keyif alan Ozan Beydağı, özel ve farklı hisler barındıran sözlerine de dikkat çekti. Daha duyulmamış dinlenmemiş onlarca hit şarkılarının olduğunu, hepsinin zamanla yorumcusunu bulacağını ve dinleyicilerle buluşacağını belirtti.

Şarkı yapmak için değil, insanların anılarında yer alıp klasik olmayı hayal ettiğini söyleyerek sözlerine şunları ekledi; “Şarkıların büyüsü vardır. Beyin yaşadığını hafızaya alır tıpkı kokular gibi tekrar duyduğunuz anda anıları canlandırır keyif veya acı verir. Bu da şarkının kalıcılığını etkiler. Derin hisler veren, paylaşılan ve anı yaşatan şarkılarınız olursa ölümsüz olursunuz.”  Bu sefer farklı bir konsept ile sevenleri ile buluşacağını dile getiren sanatçı yine özel bir düet şarkı hazırlığının müjdesini verdi.

Ozan Beydağı Biyografi

Aranjör, Yorumcu, Besteci, Söz Yazarı

Aslen Malatya’lı olan sanatçı 1981  Erzurum Doğumlu. 1987 yılında 6 yaşındayken müzikle tanıştı ve 9 yaşında piano çalmaya başladı. Ortaokul, Lise ve Üniversite yıllarında müzik hayatına devam etti. 1999 Yılında profesyonel olarak sahne almaya başladı. 2002 yılında aranjörlük ve müzik yönetmenliği çalışmalarına başladı. Yüzlerce albümde aranjör ve müzik yönetmeni olarak yer aldı. Sinema film müzikleri yaptı. Çeşitli sosyal projelerde yer aldı. 2006 yılında Nejat Alp' in "2006 Berlin Konseri" albümünün müzik direktörlüğünü yaptı ve aynı albümdeki ‘’Sen Miydin Sevgilim Çalan‘’ şarkısını Nejat Alp ile seslendirdi. Bu sayede birçok kişi tarafından tanındı. Bu dönemde onlarca televizyon programına katıldı, ulusal medya da yer buldu. Şarkı Beyazıt Öztürk, Cem Yılmaz, Oğuzhan Koç gibi isimler tarafından seslendirildi. Birçok dizi, reklam filmi, sinema filmi ve talk show da yayınlanarak konu oldu. Sanatçı Nejat Alp' in yanısıra Hakan Altun, Sbel Can, Haktan, Ümit Yaşar, Merve Özbey, MFÖ, Özkan Uğur, Berkay, Derya Uluğ, Hüsnü Şenlendirici, Tan, Serdar Ortaç, Mine Koşan, Emrah, Müslüm Gürses, Gökhan Akar, İntizar, Niran Ünsal, Tuğba Ekinci gibi ünlü isimlerle sahne ve studio çalışmalarında bulundu.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte