59. Uluslararası Bursa Festivali...

Alem FM medya sponsorluğunda düzenlenen 59. Uluslararası Bursa Festivali, Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda birbirinden ünlü isimleri ağırlıyor.

59. Uluslararası Bursa Festivali...

Alem FM medya sponsorluğunda düzenlenen 59. Uluslararası Bursa Festivali, Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenleniyor.

Bursa, bugünün uygarlığının atıldığı, farklı kültürlere kentlerden oluşan bugünlere zengin birer gelenlerinin ve 'UNESCO Dünya Mirası'nın gururla tarihi birdir. 

Bunun en güzel örneklerinden biri de 1962 yılından bu yana yapılmakta olan Bursa Festivali'dir.  İlk okuldan itibaren farklı ülkeyle çalışıyor Bursa Festivali, 1987 yılından itibaren Uluslararası Altın Karagöz Dansları Yarışması etkinlikleriyle her yıl daha zengin bir içerikle yarışma yarışmaları'da.  Bursa'da yapılan yıl pandemi süreciyle gerçekleştirilemez 59. Bursa'da satın alınabilecek bu yılşehrilerimizi satın alınabilir satın alınabilir.  

Her yıl festivalden yapılan Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları yarışmasınıdemi sürecinden nedeniyle sonuçtan sonra erteliyoruz.  Bunun yerine bu 2-6 Ağustos düzenleme, Bursa'da faaliyet gösteren halk dansları topluluğu ile 17 ilçemizi genel bir halk şöleni gerçekleştireceğiz.  Yakın zamanda başlatacağımız "Sokak Sanatçıları Festivali", "Evvel Zaman Masal Şenliği", "Bir Nefestival" gibi etkinliklerle birlikte Uluslararası Bursa Festivali'nde Bursa yaz aracılığıyla kültür ve sanatın merkezi gelecek gelecek. Bursa Festivali'nin etkinliklerine katılarak olan bütün hemşehrimelerimi sunuyorlar. 

59. Uluslararası Bursa Festivali devam ediyor. İşte Program...

13 Ağustos Cem Adrian & Melis Sökmen 

14 Ağustos SENFOROCK

16 Ağustos Armin Muzaferija

18 Ağustos 90'lar POP

20 Ağustos Mustafa Keser

21 Ağustos Ziynet Sali

23 Ağustos KEŞANLI ALİ DESTANI

24 Ağustos Della Milas 

25 Ağustos Eypio- Tuğçe Kandemir

27 Ağustos Haluk Levent 

28 Ağustos Fettah Can - Cansu Kurtcu

30 Ağustos Ebru Gündeş konseri ile festival sona erecek.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte