Meslektaşını yere göğe sığdıramadı!

Ünlü popçu İrem Derici, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar meslektaşı Hande Yener hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Hande Yener'in konser tanıtımını yayınlayan İrem Derici, "Dünyanın en güzel kadını Hande Yener'i görünce elim ayağım birbirine dolanıyor" ifadelerini kullandı.

Yoğun konser maratonuna devam eden ve son dönemde tercih ettiği kıyafetler ile an az Gülşen kadar adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki gün Alaçatı'daki popüler bir mekanda happy hour konseri verdi. Hande Yener'in hayranları mekanda adeta izdiham yarattı. Ünlü şarkıcıya, DJ kabininde oğlu Çağın Kulaçoğlu eşlik etti.

Daha önce de aynı mekanda sahne alan özel hayatı ile sık sık magazin manşetlerini süsleyen İrem Derici aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından meslektaşı Hande Yener'e övgü dolu sözler sarf etti. İrem Derici, Hande Yener'in afişinin önünde çektiği videoda, "Dünyanın en güzel kadını Hande Yener'i görünce elim ayağım birbirine dolanıyor. Bugün de The Beach'te sahne alıyormuş. Alaçatı konserleri çok güzel geçiyor" dedi.