''Sürprizlerle dolu bir gece olacak''

Bu hafta 11 yepyeni film sinema salonlarındaki yerini aldı. Yerli ve yabancı birbirinden farklı türde 11 film sinemaseverlerle buluşmayı bekliyor.

''Sürprizlerle dolu bir gece olacak''

İşte bu hafta vizyona giren filmler...

Dehşetin Yüzü (The Nun)

Geçmişinde karanlık olaylar yaşamış Rahip Burke (Demián Bichir) ve rahibe olmak için son aşamalara gelmiş genç rahibe adayı Irene (Taissa Farmiga), kendini öldürmüş bir rahibeyle ilgili araştırma yapmak için Vatikan tarafından Romanya'nın ücra bir köşesindeki bir manastıra gönderilir. Manastırın sırrını öğrenen ikili, sadece hayatlarını değil, hayatlarını adadıkları inançlarını da ortaya koyarak bir rahibe formuna karşılarına çıkan şeytani güçle savaşacaktır.

'Dehşetin Yüzü' filminin yönetmenliğini Corin Hardy yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Demian Bichir, Taissa Farmiga, Charlotte Hope, Ingrid Bisu ve Bonnie Aarons gibi isimler rol alıyor.

'Dehşetin Yüzü (The Nun)' filmi 21 Eylül'de vizyonda.

Bırakma Beni (Never Leave Me)

İsa, Ahmed ve Muataz adında 3 Suriyeli çocuk, savaşın sürdüğü ülkelerinden kaçıp Türkiye'ye gelmiştir. İsa, annesinin ölümüyle birlikte Şanlıurfa'daki Suriyeli çocuklar yetimhanesine gelince Ahmed ve Muataz ile iyi arkadaş olur. 3 çocuğun da oraya düşmesinin farklı hikayeleri vardır ve ortak amaçları buradan bir an önce çıkmaktır. Kendi çabalarıyla para kazanmaya çalışan çocuklar, yaşadıkları zorluklara rağmen birbirlerine tutunmaya çalışarak hayallerinin peşinden koşarken, umudu ve yaşama sevincini birbirlerinde bulurlar.

'Bırakma Beni' filminin yönetmen koltuğunda Aida Begić oturuyor.

Filmin oyuncu kadrosunda İsmail Hakkı Ürün, Carol Abboud, Feyyaz Duman ve Mehmet Usta gibi isimler rol alıyor.

'Bırakma Beni (Never Leave Me)' filmi 21 Eylül'de sinemalarda.

Kapımdaki Aşk (Home Again)

2 çocuk annesi Alice Kinney (Reese Witherspoon) yeni boşanmış, 40 yaşında bir kadındır. Doğum günü kutlaması için arkadaşlarıyla dışarı çıktığı akşam Harry, George ve Teddy adlı 3 genç ve umut vaat eden sinemacıyla tanışır. Ertesi gün annesinin de ısrarıyla bu gençlere evini açmayı kabul eden Alice'in hayatı, ayrılıklarının ardından evdeki durumu duyunca geri dönen eski eşi Austen Blume'un (Michael Sheen) gelişiyle iyice karışır.

'Kapımdaki Aşk' filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Hallie Meyers-Shyer yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda başrolde Reese Witherspoon rol alırken kendisine Pico Alexander, Michael Sheen, Jon Rudnitsky ve Nat Wolff gibi isimler eşlik ediyor.

'Kapımdaki Aşk (Home Again)' filmi 21 Eylül'de sinema salonlarındaki yerini alacak.

İntikam Meleği (Peppermint)

Mutlu bir evliliği olan Riley North (Jennifer Garner), bir akşam ailesiyle birlikte dışarıda vakit geçirirken silahlı bir saldırıya uğrar. Eşi ve kızını kaybeden Riley, saldırıdan yaralı kurtulmuştur. Cinayetlerin bölgedeki tehlikeli bir suç grubu olan Garcia karteli üyeleri tarafından işlendiği kesindir, ancak bu kartelin korkuttuğu insanlar tanıklık etmekten kaçınmakta, yetkili kişiler ise rüşvetle susturulmaktadır. Yine de Riley'nin yoğun çabalarıyla katiller mahkemeye çıkar, ancak delil yetersizliğinden serbest bırakılırlar. Bu olanları içine sindiremeyen acılı kadın ortadan kaybolur ve 5 yıl boyunca kendi kendini adeta bir asker gibi eğitir. Geri döndüğünde tam bir ölüm makinesine dönüşmüş olan Riley, ailesini katledenlerden, suçluları koruyanlardan, yozlaşmış sistemin parçası olan herkesten intikam almaya başlar. Sadece kartelin değil, polis ve FBI'ın da hedefi haline gelen Riley, diğer yandan bir halk kahramanına dönüşmüştür.

'İntikam Meleği' filminin yönetmenliğini Pierre Morel yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Altın Küre ödüllü oyuncu Jennifer Garner başrolde yer alırken kendisine John Gallagher Jr., John Ortiz, Juan Pablo Raba ve Annie IIonzeh gibi isimler eşlik ediyor.

'İntikam Meleği (Peppermint)' filmi 21 Eylül'de sinemaseverlerle buluşacak.

Bücür

Küçük yaşına rağmen tam bir bilgisayar dehası olan Umut (Berat Efe Parlar), tüm yeteneklerini ortaya sererek annesinin izini bulur. İstanbul'a bir şekilde gitmeyi başaran Umut, burada Özge (Seren Şirince) ile karşılaşır. Ancak başlarını büyük bir belaya sokan ikili, bir yandan kötü adamlardan kaçmaya, diğer yandan da Umut'un annesini bulmaya çalışacaktır.

Aile, Çocuk, Komedi türündeki filmin yönetmenliğini Umut Kırca yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Berat Efe Parlar, Seren Şirince, Seçkin Özdemir, Taner Barlas ve Durul Bazan gibi isimler rol alıyor.

'Bücür' filmi 21 Eylül'de sinema salonlarındaki yerini alacak.

Göç Yolu

Filmde 1. Dünya Savaşı'ndan önceki Balkan Savaşları'nda Osmanlı'nın yenilgisiyle birlikte sahipsiz kalan Türk kökenli halkın, gördükleri baskının ardından evlerini geride bırakarak Anadolu'ya doğru geri dönüş yoluna çıkmaları ve yol boyunca yaşadıkları acılı olaylar anlatılıyor.

Dram türündeki filmin yönetmenliğini Turgut Ural yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Aysun Güven, Sinan Bengier, Ahmet Yenilmez, İzzet Çivril ve İskender Bağcılar gibi isimler rol alıyor.

Göç Yolu filmi 21 Eylül'de sinemalarda.

Güvercin (The Pigeon)

Yusuf, Adana'nın kenar mahallelerinden birinde, ağabeyi ve ablasıyla birlikte yaşayan bir gençtir. Oturdukları evin çatısında, ölen babasından kalan güvercinlerini tutkuyla besleyip eğitmektedir. Yusuf, Maverdi adını verdiği dişi güverciniyle özel bir bağ kurmuştur. Ağabeyi Yusuf'a, çalışması ve para kazanması konusunda baskı yapar. Kuşlarından başka bir dünyayı tanımayan Yusuf, çalışma hayatı ve mahallesinin gerçekleriyle yüzleşir.

'Güvercin' filminin yönetmen koltuğunda Banu Sıvacı oturuyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Kemal Burak Alper, Ruhi Sarı, Demet Genç, Evren Erler ve Michail Elia Kamal gibi isimler rol alıyor.

'Güvercin (The Pigeon)' filmi 21 Eylül'de vizyonda.

Sorma Neden

Kayhan, Yağmur'u (Derya Şensoy) kaçırıp ailesinin itirazlarına rağmen evlenmeye karar vermiştir. Ancak düğün günü Kayhan ortadan kaybolur. Ortada çok sayıda şüpheli vardır, ancak soruşturma derinleştikçe Kayhan'ı tanıyan herkesin onunla kapanmamış bir hesabı olduğu, hiçkimsenin bu düğünü istemediği ortaya çıkar.

Komedi türündeki filmin yönetmenliğini Tolga Baş yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Burak Satıbol, Neriman Derya Şensoy, Toygan Avanoğlu, Yılmaz Gruba ve Yiğit Arı gibi isimler rol alıyor.

'Sorma Neden' filmi 21 Eylül'de sinemaseverlerle buluşuyor.

Nezih Bir Film

Girdiği hiçbir işte dikiş tutturamamış Nezih (Ahmet İlker Okumuş), uzun süre sürdürdüğü nalburluk işini de batırdıktan sonra kendisi gibi başarısız Kasım'la (Mehmet Ali Karakuş) birlikte inşaat işine girer. Bu sektörde de bir sürü sonuçsuz denemenin ardından bir ihale almayı becerirler. Ancak sözleşme imzalayacakları toplantıda çenesini tutamayan Nezih yüzünden o fırsat da uçup gider. Durum yine umutsuz gözükürken beklenmedik bir iş teklifi alırlar. Ancak bu teklif, arkasından belalı kişilere bulaşacakları bir süreci beraberinde getirecektir.

Komedi türündeki filmin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen oturuyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Ahmet İlker Okumuş, Deniz Barut, Mehmet Al, Karakuş, Mehmet Uslu ve Müge Boz gibi isimler rol alıyor.

'Nezih Bir Film' isimli film 21 Eylül'de sinemalarda.

Radiogram

Bulgaristan'ın Demir Perde ardında olduğu Komünist rejim yıllarında, Batı icadı birçok şey gibi Batı Müziği'nin de yasaklı olduğu yıllarda geçiyor öykü. Rodop Dağları'ndaki bir köyde yaşayan Ali (Aleksandr Hadjiangelov), eşi Yasmin ve çocukları da, bunların yanında Müslüman halk üzerindeki farklı tehditlerle mücadele etmektedir. Ali günün birinde, evdeki radyoda sürekli Rock'n Roll dinleyen oğlu Ahmet'in elindeki radyoyu alarak parçalar. Bu yasaklı müziğin başlarına iş açmasından korkmaktadır. Ancak oğlunun ne kadar üzüldüğünü görünce, izinsiz ayrılması yasak olmasına rağmen köyden çıkıp, 100 kilometre uzaktaki şehirden radyo almak üzere yola koyulur.

Dram türündeki filmin yönetmenliğini Rouzie Hassanova yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Alexander Hadjiangelov, Yana Titova ve Aleksandar Aleksiev gibi isimler rol alıyor.

'Radiogram' filmi 21 Eylül'de sinema salonlarındaki yerini aldı.

Cesur Araba (Wheely)

Wheely'nin yarışlarda geçirdiği bir kaza, kariyerinin sona erip taksicilik yapmaya başlamasına, büyük bir borç batağına saplanmasına ve gururunun zedelenmesine neden olmuştur. Ancak günün birinde tanıştığı güzel Bella di Monetti aklını başından alır. Ne var ki Bella'nın Ben adında mafya bir sevgilisi vardır ve Wheely'nin etrafta dolaşmasından hoşlanmamıştır. Bella'yı kaçıran Ben, Wheely'nin üzerine de devasa bir kamyon olan Kaiser'i salar. Wheely, arkadaşı Putt Putt ile birlikte sevdiğini kurtarabilmek için tehlikeli bir maceraya atılır.

'Cesur Araba' filminin yönetmenliğini Yusry Abd Halim yapıyor.

Filmde seslendirdirme yapanlar arasında Ogie Banks, Gavin Yap, Barbara Goodson, Armando Valdes, Diong Chae Lian, Frances Lee McCain ve Brock Powell gibi isimler var.

'Cesur Araba (Wheely)' filmi 21 Eylül'de vizyonda.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte