''Sinemamız kimseden sorulamaz''

Usta oyuncu Kadir İnanır, başrolünü oynadığı ‘Kapı’ filminin setinde konuştu. İnanır, ünlü komedyenler Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ı kastederek ''Sinemamız kimseden sorulamaz'' ifadelerini kullandı.

''Sinemamız kimseden sorulamaz''

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy geçen hafta İstanbul’daki çalışma ofisinde Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve yapımcıları kabul etmişti. Bir saatlik toplantıda Türk Sinemasının sorunları konuşulmuştu.

Kadir İnanır başrolünü oynadığı ‘Kapı’ filminin setinde basın toplantısı yaptı. İsim vermeden hedef aldığı kişiler Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar’dı.

Usta oyuncu Kadir İnanır'ın ünlü komedyenler hakkında ''Sinemayı onların (Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar’ı kastediyor) kurtaracağı yönünde algı oluştu. Türk sineması onlardan soruluyormuş. Sinemamız kimseden sorulamaz'' dedi.

İnanır, ''Bu şartlarda film çekmek kahramanlık. Biz ticari şansı yüksek komedi filmleri yapmıyoruz'', ''50. yılıma giriyorum, hâlâ karşınızdayım. Ne yaptıysak halk teslim eder'' ve ''Son filmimiz ‘Kapı’nın çekimleri nedeniyle yollarda anamız ağladı. Her şey burnumuzdan geldi. Sorumlusu iki tane komedyen. İkisini de severim ama yanlış var.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Posta

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte