Shailene Woodley ile Sam Claflin aynı filmde!

Sinema salonlarında 7 yeni film vizyonda. Sinemaseverler bu hafta sinema salonlarında her türden yerli ve yabancı filmleri izleyebilecek...

Shailene Woodley ile Sam Claflin aynı filmde!

Sinemaseverler bu hafta yepyeni filmlerle buluşuyor. Bu hafta 7 film vizyona girdi. Sinema salonlarında 7 film birden sizleri bekliyor...

Ahlat Ağacı

Ahlat Ağacı filmi, dünyadaki ilk gösterimini 2018 Cannes Film Festivali'nde yapmıştı. Üniversiteyi bitirdikten sonra Anadolu'da küçük bir kasaba olan memleketine dönen, yazdığı kitabını bastırabilmek için para bulmaya çalışırken bir yandan da babasının yarattığı sorunlarla uğraşan Sinan (Doğu Demirkol) isimli bir adamın öyküsü filmde anlatılıyor.

'Ahlat Ağacı' filminin yönetmenliğini usta yönetmen Nuri Bilge Ceylan yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Doğu Demirkol, Murat Cemcir, Bennu Yıldırımlar, Hazar Ergüçlü ve Serkan Keskin gibi isimler rol alıyor.

'Ahlat Ağacı' filmi 01 Haziran'da sinemaseverlerle buluştu.

Sürükleniş (Adrift)

Tanışmalarından sonra çok kısa bir zaman içinde birbirine aşık olan Tami Oldham (Shailene Woodley) ve Richard Sharp'ı (Sam Claflin) birbirlerine bağlayan bir diğer tutkuları ise, ikisinin de deniz sevdalsı olmalarıdır. İki sevgili, birlikte okyanusa açıldıklarında insanlık tarihinin en görülmemiş fırtınalarından biriyle karşılaşacaklarından habersizdir. Kasırga etraflarındaki her şeyi paramparça ettikten saatler sonra Tami uyanır, ancak gemileri enkaza dönmüş, Sam ise ağır yaralı haldedir. Görünürde hiçbir kurtuluş umudu olmasa da Tami hem kendini, hem de sevdiği adamı yaşama döndürebilmek için bilgisini ve direncini son kırıntısına kadar kullanmak zorundadır.

'Sürükleniş' filminin yönetmenliğini Baltasar Kormákur yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Shailene Woodley, Sam Claflin, Elizabeth Hawthorne, Jeffrey Thomas ve Grace Palmer gibi isimler rol alıyor.

'Sürükleniş (Adrift)' filmi 01 Haziran'da sinemalarda.

Kasırgada Vurgun (The Hurricane Heist)

Amerikan hazinesinden 600 milyon $ gibi bir parayı çalmak isteyen bir grup üst düzey hırsız, okyanus kenarındaki para basım tesislerine operasyon düzenlemeyi planlamıştır. Bu sırada görülmemiş derecede büyük bir kasırga da bu sahil şehrinin kapısına dayanmıştır. Şehirde sadece bir meteorolog, meteorologun eski denizci olan ağabeyi ve bir hazine yetkilisi kalmıştır. Bu 3 kişi hem korkunç kasırgada hayatta kalmaya, hem de müthiş bir vurgunu önlemeye çalışacaktır.

'Kasırgada Vurgun' filminin yönetmenliğini Rob Cohen yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Keanten, Ralph Ineson ve Melissa Bolona gibi isimler var.

'Kasırgada Vurgun (The Hurricane Heist)' filmi 01 Haziran'da sinemalarda.

Cin-i Ayet

Henüz küçük yaşta ailesini cinlerin saldırısında kaybeden ve ömrünün geri kalanını cinlerle mücadeleye adayan Salih, kendisini en güçlü ifrit olan Se'nik'in hazırladığı bir lanetin orta yerinde bulur. Salih bir yandan ifritlerle mücadele ederken, diğer yandan varlığını yeni öğrendiği kardeşi Serpil'i korumaya çalışır.

'Cin-i Ayet' filminin yönetmenliğini Uğur Akünlü yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Kemal Uçar, Enes Kaya, Arda Esen, Fulden Akyürek ve Gamze Gözalan gibi isimler rol alıyor.

'Cin-i Ayet' filmi 01 Haziran'da vizyonda.

Deniz ve Güneş

Babasının ısrarıyla istemediği halde Nurperi (Eylül Öztürk) ile evlilik aşamasına gelen Deniz (Burak Serdar Şanal), Romen şarkıcı Otilia'nın konseri için geldiği Burgazada'da, dalış yaparken Güneş'le (Şafak Pekdemir) tanışır. İşitme engelli sandığı Şafak'la iletişim kurabilmek için işaret dili öğrenen Deniz'le, asıl Şafak'ı işitme engelli zanneden Güneş arasında büyük bir aşk doğar. Deniz'in kalbinin sesini takip edebilmek, asıl sevdiği kadına kavuşabilmek için çok cesur ve kararlı olması gerekecektir.

'Deniz ve Güneş' filminin yönetmenliğini Barış Denge yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Şafak Pekdemir, Burak Serdar Şanal, Melissa Giz Cengiz, Eylül Öztürk ve Levent Özdilek gibi isimler rol alıyor.

'Deniz ve Güneş' filmi 01 Haziran'da sinemalarda.

Kitap Kulübü (Book Club)

Artık orta yaşları da geride bırakmaya başlamış 4 yakın arkadaş, Diane, Vivian, Sharon ve Carol, aylık kitap kulüplerinde Grinin 50 Tonu kitabını okumaya karar verince sıradan hayatları bambaşka bir şekil alır. Sonsuza dek kapattıklarını düşündükleri aşk defterlerini yeniden açan kadınlar, hayatta hiçbir şey için geç olmadığını yaşayarak öğrenecektir.

'Kitap Kulübü' filminin yönetmenliğini Bill Holderman yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen ve Andy Garcia gibi isimler rol alıyor.

'Kitap Kulübü (Book Club)' filmi 01 Haziran'da sinema salonlarındaki yerini alacak.

Cüce Dedektif Şerlok (Gnomeo and Juliet: Sherlock Gnomes)

Ünlü bahçe cüceleri Cino ve Jülyet, Londra'ya döndüklerinde yeni bahçelerini bahara hazırlamak üzere hemen işe koyulur. Ancak bu işten çok daha büyük bir bela kendini gösterir. Şehrin her köşesinden bahçe cüceleri bilinmeyen kişilerce kaçırılmaya başlamıştır. Kendi bahçelerindeki diğer cücelerin de kaçırıldığını fark ettiklerinde Cüce Dedektif Şerlok'u aramaktan başka çareleri kalmaz.

'Cüce Dedektif Şerlok' filminin yönetmenliğini John Stevenson yapıyor.

Filmde seslendirme yapanlar arasında Johnny Depp, James McAvoy, Emily Blunt, Michael Caine ve Maggie Smith gibi isimler var.

'Cüce Dedektif Şerlok (Gnomeo and Juliet: Sherlock Gnomes)' filmi 01 Haziran'da vizyonda.

 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte