Organize İşler 2'den ilk kareler

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, 'Organize İşler 2: Sazan Sarmalı' filminin çekimlerine başladı. 'Organize İşler 2' setinden ilk kareler ortaya çıktı.

Organize İşler 2'den ilk kareler

Başarılı yönetmen Yılmaz Erdoğan, 'Organize İşler' filminin devamını çekmek için kolları sıvadı. Erdoğan, 'Organize İşler 2: Sazan Sarmalı' filmlerinin çekimlerine başladı.

Filmin çekimleri için ekip önceki gün Şişhane'de bulunan Beyoğlu Evlendirme Dairesi’ne set kurdu. Sabah erken saatlerde kapalı mekanda başlayan çekimler akşam saatlerine kadar sürdü.

Setin ilk gününde Bensu Soral kamera karşısına geçti. Nikah sahnelerinin çekildiği filmden ilk kareler basına da yansıdı. 

Kıvanç Tatlıtuğ, kahverengi takım elbisesi ve bıyıklarıyla sert bir karakter profili çizdi.

Filmin oyuncularından Ezgi Mola ise Nişantaşı’nda objektife takıldı. Mola, Organize İşler'in setini ziyaret etmek için taksi beklediğini söyleyerek, ”Set başladı. Bugün çekimim yok ama ziyaret amaçlı gidiyorum" dedi. Mola filmde, Yılmaz Erdoğan’ın sevgilisini canlandıracağını da sözlerine ekledi.

4 Ocak 2019'da sinemaseverlerle buluşacak olan 'Organize İşler 2: Sazan Sarmalı' filminin netleşen oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Ekin Türkmen, Mahir İpek, Bensu Soral ve Okan Çabalar gibi ünlü isimler rol alacak.

Kaynak: NTV

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte