DİKKAT! Size de musallat olabilir!

Survivor yarışmacısı Hilmi Cem İncitepe ve Gizem Karaca'nın başrolü paylaştığı 'Hürkuş: Göklerdeki Kahraman' filmi vizyona girdi. 'Kafir' bir büyücünün başlarına musallat ettiği Cuhena Kabilesi'nden cinlerdir. Ayrıca bu hafta Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi, Hiçbir Zaman Burada Değildin, Küçük Cadı, Azraille Dans, Peter Pan ve Tinker Bell: Sihirli Dünya ve Yol Kenarı filmleri sinema salonlarındaki yerini aldı.

DİKKAT! Size de musallat olabilir!

Sinemaseverler bu hafta 8 yeni filmle buluşuyor. Bu hafta 8 film vizyona girdi. Sinema salonlarında 8 film birden sizleri bekliyor...

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi (Solo: A Star Wars Story)

Genç kaçakçı Han Solo (Alden Ehrenreich), galaksinin en gizli ve tehlikeli köşelerinde yer altı dünyasında kendine bir yer edinmeye çalışırken, ileride çok iyi arkadaş olacağı Chewbacca, bir başka ünlü kaçakçı Lando Calrissian (Donald Glover) ve ona büyük yardımları dokunacak Tobias Beckett (Woody Harrelson) ile yolu kesişir.

'Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi' filminin yönetmenliğini Ron Howard yapacak.

Filmin oyuncu kadrosunda Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover ve Thandie Newton gibi isimler rol alıyor.

'Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi (Solo: A Star Wars Story)' 25 Mayıs'ta sinemaseverlerle buluştu.

Hürkuş: Göklerdeki Kahraman

Film, Türkiye'de havacılığın öncü ismi Vecihi Hürkuş'un sıradışı yaşam hikayesini konu alıyor. Vecihi Hürkuş'un teyyareci oluşu ve 1. Dünya Savaşı yıllarında göklerde düşmanla çarpışması işleniyor.

'Hürkuş: Göklerdeki Kahraman' filminin yönetmenliğini Kudret Sabancı yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Hilmi Cem İntepe, Gizem Karaca, Miray Daner, Bora Akkaş ve Ali Nuri Türkoğlu gibi isimler rol alıyor.

'Hürkuş: Göklerdeki Kahraman' filmi 25 Mayıs'ta sinemalarda.

Hiçbir Zaman Burada Değildin (You Were Never Really Here)

Amerikan Ordusu adına savaşlarda yer almış eski FBI ajanı Joe (Joaquin Phoenix), silah ve şiddetten başka birşeyle karşılaşmadığı yılların etkisini üzerinde hala taşımaktadır. Yaşlı annesine bakan Joe, özellikle kaçırılan çocukları bulma konusunda çalışmakta ve işini yaparken aşırı şiddet uygulamaktan hiç çekinmemektedir. Aldığı son iş, bir New York senatörünün 13 yaşındaki kızı Nina'yı (Ekaterina Samsonov) kurtarma görevidir. Ancak görevin kontrolünü kaybettikçe, Joe'nun kişisel bunalımları kendini gösterecek, bu arada kendini büyük bir komplonun ortasında bulacaktır.

'Hiçbir Zaman Burada Değildin' filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Lynne Ramsay yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov, Alex Manette, Judith Roberts ve John Doman gibi isimler rol alıyor.

'Hiçbir Zaman Burada Değildin (You Were Never Really Here)' filmi 25 Mayıs'ta sinema salonlarındaki yerini aldı.

Yol Kenarı

Bir sahil kasabasında yaşayan insanlar, uzunca bir süredir etraflarındaki olayları yaklaşan kıyamet alametleri gibi yorumlamaktadır. Kıyının açığına demirlemiş bir gemi, bir türlü gelmeyen bir devlet büyüğü, manasız cinayetlerle çevrili mutsuz insanların hayatında, kasabaya iş için gelmiş bir genç adam çok farklı beklentiler yaratacaktır.

'Yol Kenarı' filminin yönetmenliğini Tayfun Pirselimoğlu yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Tansu Biçer, Nalan Kuruçim, Taner Birsel, Ercan Kesal ve Rıza Akın gibi isimler rol alıyor.

'Yol Kenarı' filmi 25 Mayıs'ta sinemalarda.

Azraille Dans

Hayatını küçük çaplı hırsızlıklar yaparak sürdüren, annesi Gülizar ve kardeşi Hasan'la aynı evde yaşayan Niyazi (Yüksel Ünal), günün birinde Azrail'i karşısında bulunca şoka uğrar. Azrail canını almaya gelmiştir, ancak Azrail'i ikna ederek bir tavla oyununa başlatır ve 1 hafta daha izin koparır. Niyazi bu süre zarfında, yani o zamana dek boş işlerle harcadığı ömrünün son günlerinde iz bırakacak birşeyler yapmak isterken, Azrail onun evine yerleşmiş, hatta annesi Gülizar'la arasında bir yakınlaşma başlamıştır.

'Azraille Dans' filminin yönetmenliğini Sinan Uzun yapıyor.

Filmin yönetmenliğini Sinan Bengier, Yüksel Ünal, Tuğba Özay, Gazi Şeker ve Süreyya Kilimci gibi isimler rol alıyor.

'Azraille Dans' filmi 25 Mayıs'ta vizyonda.

Kafir

Yasemin, kardeşi Ayşe ile beraber yaşayan, nişanlısı Ufuk ile mutlu bir ilişkisi olan genç bir kadındır. Ancak Ayşe'nin gördüğü bir kabus, hayatını alt üst eder. Her zaman görülebilecek türden bir kabus zannettikleri, aslında kafir bir büyücünün başlarına musallat ettiği Cuhena Kabilesi'nden cinlerdir ve korkunç günler onları beklemektedir.

'Kafir' filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Hasan Gökalp yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Beyza Metin, Gamze Karlı, Selim Aygün, Caner Çeleksiz ve Kübra Kılınçkaya gibi isimler rol alıyor.

'Kafir' filmi 25 Mayıs'ta vizyonda.

Küçük Cadı (Die kleine Hexe)

127 yaşında olan, yaşını hiç de göstermeyen cadımızın (Karoline Herfurth) en büyük hayali, diğer cadılarla birlikte Brocken Dağı'nda her yıl 30 Nisan'da yapılan geleneksel dansa katılabilmektir. Ancak gizlice girdiği o dans gecesinde, usta bir büyücü olmadan diğerlerinin arasına katılamayacağını öğrenir. Dansa alınabilmesi için 1 yıl sonraki 30 Nisan'a kadar tam 7892 büyü ezberlemesi ve hepsini de başarıyla uygulamayı öğrenmesi gerekecektir.

'Küçük Cadı' filminin yönetmenliğini Mike Schaerer yapıyor.

Filmde seslendirme yapanlar arasında Karoline Herfurth, Luis Vorbach, Momo Beier, Suzanne Von Borsody ve Barbara Melzl gibi isimler var.

'Küçük Cadı (Die kleine Hexe)' filmi 25 Mayıs'ta vizyonda.

Peter Pan ve Tinker Bell: Sihirli Dünya (The Quest for the Never Book)

Peter Pan, Tinker Bell ve arkadaşlarının kötü kalpli Kaptan Kanca tarafından yakalanmasıyla yaşadıkları adanın huzuru ve çok büyük güçlere sahip sihirli kitabın varlığı tehdit altına girer. Peter Pan'in ve arkadaşlarının adayı ve kitabı koruyarak o güzel hayatlarına geri dönebilmelerini sağlamaları gerekmektedir.

'Peter Pan ve Tinker Bell: Sihirli Dünya' filminin yönetmenliğini Chandrasekaran G. yapıyor.

'Peter Pan ve Tinker Bell: Sihirli Dünya (The Quest for the Never Book)' filmi 25 Mayıs'ta vizyonda.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte