Demet Evgar'ın bu sahneleri haftaya damga vuracak!

Demet Evgar'lı 'Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok' film sinema salonlarındaki yerini aldı. Sinema salonlarında film coşkusu tam 11 film vizyonda. Sinemaseverler bu hafta her türden yerli yabancı film izleyebilecek...

Demet Evgar'ın bu sahneleri haftaya damga vuracak!

Sinemaseverler bu hafta filme doyacak. Bu hafta 13 film vizyona girdi. Sinema salonlarında 11 film birden sizleri bekliyor...

10x10

Karısını bir hastanede şüpheli bir şekilde yitiren Lewis (Luke Evans), sıradan gibi gözüken bir hayat yaşasa da içinde sakladığı intikam ateşini zapt etmekte çok zorlanmaktadır. Hastanenin bu konudaki tek vukuatının eşi olmadığını öğrendikten sonra intikam almak için hastanenin hemşiresi Cathy'i (Kelly Reilly) uzun bir süre yakından takip eder ve bir gün kaçırır. Maksimum koruma önlemlerine sahip, ses geçirmez duvarlarla çevrili evde Lewis, 10 metrekarelik bir hücrede tuttuğu Cathy'den birşeyleri itiraf etmesini beklerken çok daha çirkin gerçeklerle karşılaşır.

'10x10' filminin yönetmenliğini Suzi Ewing yaparken senaryosu Noel Clarke'a ait.

Filmin oyuncu kadrosunda Luke Evans, Kelly Reilly, Noel Clarke, Rosie Day ve Jason Maza gibi isimler rol alıyor.

'10x10' filmi 11 Mayıs'ta vizyonda.

Öğrenci Kafası: Soygun

Toprak, Cüneyt, Semih ve Uğur aynı öğrenci evinde yaşayan 4 arkadaştır. Son derece utangaç biri olan Uğur dışındaki üçünün sevgilileri Pınar, Tuğçe ve Melek ise karşılarındaki dairede oturmaktadır. Okulun bitirme projesi için bir bilimkurgu filmi çekmeyi planlayan 7 gencin planları, filme destek verecek sponsorun caymasıyla suya düşer. Mecburen daha düşük maliyetli bir soygun hikayesi yazan gençler, daha sonra bu soygunu gerçeğe dönüştürmeye karar verirler. Babası Emniyet Müdürü olan Toprak da dahil olmak üzere bu plana ikna olup soygun gününü beklerlerken, tahmin etmedikleri sürprizlerle karşılaşacaklardır.

'Öğrenci Kafası: Soygun' filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Ayhan Sonyürek yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Rüzgar Erkoçlar, Beril Kayar, Tolgar Özaltındere, İlayda Fidanlık ve Merve Akaydın gibi isimler rol alıyor.

'Öğrenci Kafası: Soygun' filmi 11 Mayıs'ta sinemalarda.

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok

Cinayet masası dedektifi olan Salim, 30'lu yaşlarında olan içine kapanık bir adamdır. Eşinden ayrılan ve 3 yaşında bir kızı olan Salim, bir süredir devam etmekte olduğu göz tedavisinin sonuç vermediğini ve zamanla tamamen kör olacağını öğrenir. Bu sorunla baş etmeye çalışırken üzerinde çalışmaya başladığı yeni cinayet davasında öldürülen kişinin karısı Handan Hanım’ın da kör bir piyanist olması, Salim’in durumunu daha da ilginç kılar. Dava süreci ilerledikçe Handan Hanım’a fena halde gönlünü kaptıran Salim, ondan yüz bulamayınca ilgisini cinayetin bir numaralı katil zanlısının kör karısı Leyla’ya yöneltir. Ama şüphesiz en tuhafı, Salim’in canından çok sevdiği annesinin yaşlı ve kör bir fahişe olmasıdır. Olaylar geliştikçe Salim daha da körleşir.
 
'Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok' filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Onur Ünlü yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Fatih Artman, Hare Sürel, Ezgi Eyüboğlu ve Ayşe Nil Şamlıoğlu gibi isimler rol alıyor.

'Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok' filmi 09 Mayıs'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Murtaza

Malatya'nın bir dağ köyünde yaşayan Murtaza (Cezmi Baskın) ve gözleri görmeyen eşi Sabure (Meral Çetinkaya), İstanbul'da yaşayan çocuklarından uzakta hayatlarını sürdürmektedir. Murtaza kasabaya gittiği bir gün, İstanbul'daki kızının hasta olduğunu öğrenir, apar topar onun yanına gider, ancak kızı hayatını kaybeder. Yaşlı adam bu acı haberi eşine nasıl söyleyeceğine bilemez ve durumu ondan gizler, ancak Sabure birşeylerin yolunda olmadığını hissetmiştir.

'Murtaza' filminin yönetmenliğini Özgür Sevimli yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Cezmi Baskın, Meral Çetinkaya, Mine Teber, İncinur Daşdemir ve Kadir Çermik gibi isimler rol alıyor.

'Murtaza' filmi 11 Mayıs'ta vizyonda.

Mr. Gay Syria

Halep'ten Türkiye'ye kaçan Suriyeli Hüseyin ikili bir hayat sürmektedir. Bir yandan evli ve çocuklu bir berber olan Hüseyin, diğer yandan eşcinsel bir insan olarak kendini tanımlamaktadır. Suriye'deki LGBTİ hareketinin kurucusu Mahmud ise yaşamını Berlin'de mülteci olarak sürdürmektedir. Bu iki insanı bir araya getiren ortak amaç ise, uluslararası çapta bir güzellik yarışmasına katılma hayalidir.

'Mr. Gay Syria' filminin yönetmenliğini Ayşe Toprak yapıyor.

Film 11 Mayıs'ta vizyonda.

Eyvah Anne Oluyorum (Telle mère, telle fille)

Avril (Camille Cottin) disiplinli, tertipli bir kadındır. Annesi Mado (Juliette Binoche) ise tam tersine vurdumduymaz, kafasına göre takılmayı seven orta yaşlı bir kadındır. Günün birinde Avril hamile olduğunu ailelere duyurduğunda Mado hariç herkes bu habere çok sevinir. Mado kendini büyükanne olmaya hazır hissetmemektedir. Bu durum anne ve kızı arasında küçük sürtüşmeler yaratır. Ancak kısa bir süre sonra Mado'nun da hamile olduğu ortaya çıkınca işler çok daha fazla karışacaktır.

'Eyvah Anne Oluyorum' filminin yönetmenliğini Noémie Saglio yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Juliette Binoche, Camille Cottin, Lambert Wilson, Catherine Jacob ve Jean-Luc Bideau gibi isimler rol alıyor.

Eyvah Anne Oluyorum (Telle mère, telle fille) filmi 11 Mayıs'ta sinemalarda.

Tutsak

Bir akıl hastanesinin baş hekimi olan Halil (Yaşar Aydınlıoğlu), hastaları üzerinde oldukça sıradışı yöntemler kullanmaktadır. 'Huzur odası' adını verdikleri özel odada ve diğer yerlerde hastalara adeta işkence eden Halil'in yaptıklarını hastabakıcılar ve Doktor Doğan dışında kimse bilmemektedir. Hastanede 1 yıldır çalışmakta olan Doktor Serkan, bu tedavinin haddini aştığından şüphelenmeye başlarken, Halil de Deniz'i (Türkan Kılıç) köşeye sıkıştırmanın ve ağına düşürmenin planlarını yapmaktadır.

'Tutsak' filminin yönetmenliğini Beyza Çimenot yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Türkan Kılıç, Yaşar Aydınlıoğlu, Tayfun Sav, Umut Özkan ve Reyhan İlhan gibi isimler rol alıyor.

'Tutsak' filmi 11 Mayıs'ta sinema salonlarındaki yerini alacak.

Cehennemden Selfie (Selfie from Hell)

ABD'de yaşayan Hannah (Alyson Walker) Almanya'daki kuzeni Julia'nın (Meelah Adams) ziyaretinden dolayı çok mutludur, ancak Julia'da daha ilk andan itibaren ters giden birşeyler olduğu da kesindir. Julia'nın gelişinin ardından evinde tuhaf olayların yaşanmaya başlaması, Hannah'yı daha da şüpheye düşürür ve internette araştırma yapmaya iter. Burada Julia'nın çektiği videolara rastlayınca kötü bir şeylerin olduğuna ikna olur, ancak onu çok daha korkunç olaylar beklemektedir.

'Cehennemden Selfie' filminin yönetmenliğini Erdal Ceylan yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Alyson Walker, Tony Giroux, Meelah Adams, lan Butcher ve Shaun Morse gibi isimler rol alıyor.

'Cehennemden Selfie (Selfie from Hell)' filmi 11 Mayıs'ta vizyonda.

Elim Sende

Bulut ve Mavi birbirlerini ilk görüşte aşkın ne olduğunu, birbirleriyle tanışınca yaşamış iki insandır. Ne var ki kimsenin bu aşkı dile getirmeye cesareti yoktur. Birbirinden haberi olmayan aşıkların hikayeleri, etraflarında bu aşka şahit olan herkesin derinden etkileyecektir.

'Elim Sende' filminin yönetmenliğini Banu Kaptanoğulları yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Seda Kement, Serkan Gürkan, Fatih Küçük, Gülşah Yavuz ve Tayfun Sav gibi isimler rol alıyor.

'Elim Sende' filmi 11 Mayıs'ta sinema salonlarındaki yerini alacak.

Kral Şakir Oyun Zamanı

Mirket'in laboratuarındaki bir deney sırasında yaşanan kaza nedeniyle Şakir, Remzi ve diğer akrabalarıyla birlikte Fil Necati'nin telefonuna hapsolurlar. Buradan kurtulabilmek için telefondaki birbirinden farklı ortamlara sahip bütün oyunları bir an önce bitirmeleri gerekmektedir.

'Kral Şakir Oyun Zamanı' filminin yönetmenliğini Berk Tokay, Haluk Can Dizdaroğlu yapıyor.

Filmde seslendirme yapanlar arasında Ezgi Mola, Atilla Şendil, Hakan Akın, Mustafa Oral ve Levent Ünsal gibi isimler var.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte