Yepyeni Bir Steve Jobs Geliyor!

Teknolojinin dahi çocuğu Steve Jobs, Danny Boyle yorumuyla seyircilerle buluşacak.

Yepyeni Bir Steve Jobs Geliyor!

2011 yılında pankreas kanserinden hayatını kaybeden ünlü Apple yaratıcısı Steve Jobs bu Cuma günü vizyona girecek yepyeni bir yapımla anılıyor!

Teknoloji dünyasına yaptığı katkılarla şu anki var olan ve şu an hayatımızı kolaylaştıran birçok teknolojik ürünün de fikir babası olan Apple Ceo’su Steve Jobs’ın hayatının anlatıldığı Steve Jobs filmi ünlü simanın yardımcısever ve ve bilge yönlerini ön plana çıkartacak. Steve Jobs’ı Oscar adayı oyuncu Michael Fassbender’ın canlandıracağı filmin oyuncu kadrosunda Kate Winslet, Seth Rogen, Jeff Daniels gibi Hollywood'un başarılı yüzleri yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda i 127 Saat ve Milyoner filmleriyle beğeni toplayan Oscarlı yönetmen Danny Boyle otururken filmin senaryosunda ise Mark Zuckerberg'in hayatının anlatıldığı Sosyal Ağ filminin senaristi Aaron Sorkin imzası var. Yardımsever, bilge, basit yaşayan ve zeki Steve Jobs imajının işlendiği yapımda Jobs'ın söylevleri de oldukça büyük yer tutacak.

Yabancı Basında Neler Dediler?

Variety film hakkında "Michael Fassbender’ın büyüleyici performansı Amerikan vizyonunun görkemli, sinir bozucu ve sıradışı ele geçirilişini daha da pekiştiriyor" derken, The Hollywood Reporter ise "Baştan sona temposu düşmeyen yapımda Danny Boyle'ın elektrikli değişken mizacı Sorkin'in son derece teatral üç perdelik çalışmasını tamamlıyor ve ortaya bir gün tiyatro sahnelerine uyarlanabilme potansiyeli olan bir yapım çıkıyor" diye yazdı. The Wrap "Film başarı ve başarısızlığı neyle ölçtüğümüz hakkında. Jobs hayatındaki en önemli şey olan biyolojik kızı Lisa Brennan'ın önemini anlamadan büyük Steve Jobs olamazdı. Onun başarısı, tek başına güzel oyuncaklar ile ölçülemez. Onun başarısı kendi kızıyla bağlanmak istemesinden geliyor" diye yazarak aile bağlarının filmin ne kadar üstünde durduğu bir konu olduğunu belirtti. NY Post ise filmin Oscar aday adayı bir yapım olduğunu belirterek, "Filmin oyunculuklar, senaryo ve hatta En İyi Film dalında eleştirmen ödülleri ve çeşitli Oscar adaylıkları kazanacağını ön görmek zor değil" diye yazdı. NY Times ise film hakkında, "Bu filmi hem övgü hem de eleştiri tadında yapan şey ne kadar iç içe geçmiş olduğu. Dönüyor, sarsılıyor ve kimi noktalarda bu çılgınca çoklu görevin altından çok zor kalkıyor. Ama sonuç kaos değil tutarlılık oluyor. Diğer filmlerinden de doğrusal kronolojiye ve flashback dönüşlerine pek düşkün olmadığını bildiğimiz Sorkin, Jobs'un hayatındaki 3 temel ana odaklanıyor" diye yazdı.

Film 11 Aralık'ta vizyona girecek!

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte