Özlem Yıldız'a 4 yıl sonra sürpriz teklif!

Ünlü sunucu Özlem Yıldız: "Ne olduğunu söylemeyeyim, sürprizi kaçmasın...''

 Özlem Yıldız'a 4 yıl sonra sürpriz teklif!

Önce evli bir adamla aşk yaşayan sonra da, gittiği mekanda üç tane eski sevgilisi pişti olduğu için iş adamı sevgilisi tarafından terk edilen Özlem Yıldız bir diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Maddi sıkıntıya düşen eşi Sinan Serter'den ayrılan Özlem Yıldız, boşandıktan sonra yaşadığı hızlı aşk hayatıyla gündemden düşmedi. Ünlü sunucu, evli işadamı Mustafa Elgin ile birliktelik yaşamış, Elgin'in eşinin ağır hakaretlerine maruz kalmıştı. Sonrasında ortalık duruldu derken geçen ay son sevgilisi Öncü Yılmaz ile eğlenmeye gittiği mekanda bir önceki sevgilisi iş adamı Yusuf Tekin ve yine bir dönem birlikte olduğu galerici Murat Kasabova ile aynı anda pişti olmuş, ardından da terk edilmişti.


Ekrana Çıkmasına engel olmuşlar

Öncü Yılmaz da sosyal medyada ayrılık açıklamasını ağır sözlerle yapmıştı. Aşkta aradığını bir türlü bulamayan Özlem Yıldız önceki akşam Cihangir'de bir kebapçıdaydı. Mekan çıkışı, ''Dört  yıldır ekranlardan uzağım bazı şeyler engel oldu, fakat şimdi o engelleri aştım ve yıllar sonra dizi teklifi aldım. Beni çok sevindirdi bu proje, 'kendi ayaklarımın üzerinde durma nedenim' olacak. Ne olduğunu söylemeyeyim, sürprizi kaçmasın'' dedi. Yıldız'ın bu açıklaması 'Aşkta parayı ön planda tutan sunucunun artık kendi parasını kazanarak hiç bir erkeğe mahkum olmak istemediği' şeklinde yorumlandı. 

 

 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte