Oksijen şart!

Oksijen bakımı, cilt metabolizmasını çalıştırıyor.

Oksijen şart!

Dr. Türkan Sezer, yaşlanan cildin genç ve sağlıklı görünümünün kaybolmasının nedeninin, cildimizdeki oksijen seviyesinin azalması olduğunu belirtti.

Este Sense Saç Estetik Cerrahi Kliniği Kurucusu Dr. Türkan Sezer, “Oksijen canlı varlıklar için vazgeçilmezdir. Yaşlandığımızda cildimizin genç ve sağlıklı görünümünün kaybolmasının nedeni, cildimizdeki oksijen seviyesinin azalmasıdır.” dedi.

Cilt için oksijen terapisi öneren Türkan Sezer, şöyle konuştu: “Oksijen terapi masaj etkisi yaptığı için kollagen ve elastin sentezini uyarır. Yüzde 95 saf oksijenin derinin altına iletilerek cildin yenilenmesi, kan dolaşımının hızlanması, cildin metabolizmasını çalıştırarak hücre yaşlanmasının gecikmesi sağlanır. Ayrıca oksijen, her tip ciltte bakım yapılmasına olanak sağlayan serumlar ile birlikte kullanılır. Saf oksijen sprey masajı ise irite olmuş cilt dokularını yeniden canlandırıyor ve rahatlatıyor. Arkasından uygulanan soğuk zar şeklindeki peptitler ile kollojen besleyici özel bakım yapılır. Göz çevresi ve dudak kenarlarında kas hareketlerine bağlı olarak meydana gelmiş olan kırışıklıkları onarır bununla beraber ürünlerin içinde yer alan aktif maddelerin etkisi ile de cildi sıkılaştırır ve dolaşımı hızlandırır. Oksijen terapi kürler halinde uygulandığında etkisi daha uzun süre kalır. Vital O2 Terapatik Bakımın Faydaları: Oksijenin birçok faydası etkinliğini bu bakımda göstermektedir.  Hücresel metabolizma ve kan dolaşımını uyarır. Hücreler arası lenf, bağ dokusu ve bazal tabakanın beslenmesini sağlar. Zarar görmüş dokuların yenilenmesini sağlar. Yaşlanmayı azalttığı gibi aynı zamanda cildi güçlendirir ve sıkılaştırır. Aktif aknelerin azalmasını sağlar.  Serbest radikallere karşı koymak için cildin antibakteriyel savunmasını güçlendirir. Cilt tiplerine göre 4 veya 6 seans arası uygulanır.”

Vatan

 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte