Şarkıyı tersten okudu!

Geçtiğimiz aylarda yeni albümü 'Kendi Yoluma Gidiyorum'u yayınlayan Aydilge, ikinci video klibini müzikseverlerle buluşturdu. Aydilge, yeni video klibini 'Yeni Başlayanlar için Aşk' isimli şarkısına çekti.

Şarkıyı tersten okudu!

Her zaman farklı işlere imza atmaya özen gösteren Aydilge, bu sefer de tersten akan görüntülerin yoğunlukta olduğu bir klibe imza attı. Aydilge, kılıktan kılığa girerek, izleyiciyi 1920'ler, 50'ler ve 70'lere doğru hızlı bir zaman yolculuğuna çıkarıyor.

Söz ve müziği Aydilge'ye, düzenlemesi Samuray Gökçe'ye ait olan şarkının Burak Kılıçkaya yönetmenliğinde çekilen klibinde sürprizleriyle sevenlerinin karşına çıkıyor. Şarkıcı, klibinde dört farklı dönemin içinde müzikseverleri zaman yolculuğuna çıkarıyor.

Türkiye'de ve dünyada çok az örneğini gördüğümüz ters akış tekniğinin kullanıldığı klipte Aydilge çekim esnasında tüm şarkıyı tersten okuyarak bir ilke de imza atmış oldu. 

Tüm kıyafetlerin ve aksesuarların özel olarak  incelendiği ve hazırlandığı klipte Aydilge,  styling'ini de ilk kez kendi yaptı.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte