Uludağ'da Bengü coşkusu...

Bengü Uludağ’da düzenlenen gençlik festivalinde hayranlarıyla buluştu.

Uludağ'da Bengü coşkusu...

Festivalin son gününde sahneye çıkması beklenen Hadise’nin hasta olması nedeniyle değişiklik yapılarak yerine Bengü'nün sahneye çıktığı belirtildi. Bengü, Hadise’nin üzerine çok gelindiğini belirterek sahneyi ve ortamı beğenmediği için Uludağ’a gelmediği yönünde iddialar karşısında "Gerçekten Hadise çok hasta, az önce kendisiyle görüştüm böyle bir şeyin olmadığını, gelemediği için üzgün olduğunu belirtti. Hadise yıllardan beri zaten bu sahneye çıkıyor, beğenilmeyecek bir şey yok burada aslında çok büyük bir coşku var. Oysa yazın kış gelsin Uludağ’da şarkı söyleyelim diyen kadınlarız" dedi.

Kendisinin de 10 yıldır Uludağ’da sahne aldığını belirten Bengü 18 Şubat’ta tekrar Uludağ’da şarkı söyleyeceğini belirtti. 

 

"KAYAK YAPMAKTAN KORKUYORUM" 

Kayak yapmaya 5 yaşından itibaren başladığını anlatan Bengü artık kayak yapmaktan korktuğunu söyledi. İnsanın küçük yaşlarda kayak yapmak için cesareti olduğunu belirten Bengü, "Artık pistlere çıkmıyorum. Allah korusun ayağım burkulsa önümüzde konserler, stüdyo çalışmaları var. Hepsi yarım kalır ama 18 Şubat’ta belki bir kayak şov yaparız" dedi.

Yeni albümünün önümüzdeki Nisan ayının ikinci haftası piyasaya çıkacağını belirten Bengü, 2 saat süren konserinden sonra uzun süre alkışlandı.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte