Sinan Akçıl'dan Naim Dilmener'e çok sert yanıt!

Alem FM'in sevilen ve başarılı programcılardan Füsun Tuncer'le 'Müzikvizyon'un bu haftaki konuğu Sinan Akçıl'dı. Füsun Tuncer'in sorularını yanıtlayan Sinan Akçıl, kendisini eleştiri yağmuruna tutan Naim Dilmener'e 'Kendisi benimle müzik konuşamayacak bir adam' dedi.

Sinan Akçıl'dan Naim Dilmener'e çok sert yanıt!

Alem FM'de 'Müzikvizyon' programında Sinan Akçıl, kendisi hakkında merak edilen sorularını yanıtladı. Müzik eleştirmeni ve yazar Naim Dilmener'in Sinan Akçıl hakkında, 'Sinan Akçıl'da ses yok. Ya da var da, şarkı söylemeye yetmeyecek kadar zayıf.' ifadelerine karşılık Akçıl, 'Kendisi benimle müzik konuşamayacak bir adam' ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Sinan Akçıl, Naim Dilmener'le ilgili sözlerine devam etti ve 'Kendisi köşesinde Mustafa Ceceli, Serdar Ortaç, Ajda Pekkan, Gökhan Tepe gibi bir çok isim hakkında çok ağır eleştiriler yazdı. Zamanında bizimle müzik yapmak istedi, biz ona hayır cevabını verdik. Dolayısıyla kendisinin hırslarını kağıda dökmesi, yazarlık anlayışına uymuyor. Naim Dilmener'in eleştiri yapmadığı tek kişi var, o da kendisi.' dedi.

FÜSUN TUNCER ile 'MÜZİKVİZYON'da SİNAN AKÇIL

 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte