Simge, Alem FM’de Füsun Tuncer'in sorularını yanıtladı!

Pop müziğin sevilen ismi Simge, Alem FM'de Füsun Tuncer'le Müzikvizyon'un konuğu oldu. Simge, kendisi hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

Simge, Alem FM’de Füsun Tuncer'in sorularını yanıtladı!

Sevilen şarkıcı Simge, Alem FM'de Füsun Tuncer'le Müzikvizyon'un konuğu oldu. Simge, yeni albümü, klibi ve kendisi hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

'Öpücem' şarkısı Sezen Aksu'dan geldi. 

Şarkıcı Simge, 'Öpücem' şarkısı Sezen Aksu ve Sibel Algan'dan geldi. Albümümde bu şarkının da olması gerektiğini düşündüm. Bu beni çok heyecanlandırdı.

'Eğlendirmek de çok keyifli'

Ben son dönemler 'Üzülmedin mi?', 'Yankı' ve 'Prens & Prenses' gibi duygusal şarkılar ve soundları çok kuvvetli çok Avrupa'i ama içeriği çok dolu şarkılar verdim. Fakat eğlendirmek de çok keyifli.

'Hu' şarkısı beni çok duygulandırdı

'Hu' şarkısını söylediğim süreçte babam aklıma geldi.

'Albümde emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum'

Albümde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu albümü onlarla birlikte yaptık. Hep bana teşekkür geliyor ama bütün teşekkürler onlara gitsin.

İkinci albüm kenarda bekliyor

Böyle albüm gibi bir albüm kenarda bekliyor. Ben şarkıları aldım aldım ve albüme 14 şarkı koydum, beni tutmasalardı 25 tane şarkı koyacaktım.

Klibin çekimleri Göcek ve Dalaman'da gerçekleşti

'Ben Bazen' isimli şarkımızın klibini Göcek ve Dalaman'da çektik. Hayatımda en çok sevdiğim yerler. Klibimiz Murat Joker yönetmenliğinde çekildi. Şarkının ruhunu tam olarak yansıtıyor. Çok keyifli oldu. 

Albümdeki şarkıların neredeyse hepsine klip çekeceğim.

Albümdeki şarkıların neredeyse hepsine klip çekeceğim..Onun müjdesini verebilirim. Albümü bir iki kliple bırakmayacağım. En az 7 klip çekeceğim. 

Ben samimiyete inanıyorum...

Ben samimiyete inanan biriyim. Samimiyet, sıcaklık ve herkese gülümsemek güzel bir şey.

 

 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte