Sertap Erener, ''Şimdiki şarkıların içi boş''

Şarkıcı Sertap Erener, Bodrum'da sevenleriyle buluştu. Bodrum Antik Tiyatro'da sevilen şarkılarını seslendiren Erener, ''Şimdiki şarkıların içi boş'' ifadelerini kullandı.

Sertap Erener, ''Şimdiki şarkıların içi boş''

Sertap Erener, Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle birlikte sevilen şarkılarını seslendirdi. Şarkıcı, günümüz müzik piyasası hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kariyerine Sezen Aksu'nun vokalisti olarak başlayıp, Türkiye'nin en önemli müzisyenlerinden biri haline gelen Sertab Erener, 'Minik Serçe'yi de unutmadı. 

Erener, "Siz yine şanslısınız. Sezen Aksu sahneden üç saat inmezdi. Siz yine şanslısınız iki saatte benden kurtuldunuz. Orkestrası ihtiyaç gidermek için müsaade isterdi Sezen Aksu'dan. Kıymetimi bilin..." sözleri ile ustasına Bodrum'dan selam gönderip "İyi ki Varsın Sezen Aksu" ifadelerini kullandı.

''Şimdiki şarkıların içi o kadar boş''

Şarkıcı Sertap Erener, Bodrum'da verdiği konserde günümüz müzik piyasası hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Erener, ''Şimdiki şarkıların içi o kadar boş ki... Bazı kadınlar var, insanlar daima kötü olsun istiyor. Çok garip... Sesler, sound’lar hep aynı... 90’larda romantizm, şiirsellik ve duygu vardı. Kendimi şanslı hissediyorum. Besteler, güfteler ve düzenlemeler güzeldi. Şimdi o ahengi maalesef bulamıyoruz'' dedi.

Kaynak: Habertürk

''Kimse kimsenin yaptığı müziğe karışamaz''

 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte