'Selena Gomez hastaneye yatırıldı' iddiası

Selana Gomez'in, geçtiğimiz iki hafta süresince iki kez hastaneye yatırıldığı iddia edildi. Sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen kötü içerikli mesajlara dayanamayıp moral olarak çöken şarkıcı Selena Gomez'in, zihinsel sağlık tesisinde tedavi gördüğü ortaya çıktı.

'Selena Gomez hastaneye yatırıldı' iddiası

Selana Gomez'in, geçtiğimiz iki hafta süresince iki kez hastaneye yatırıldığı iddia edildi. Dünyaca ünlü şarkıcının, şimdilerde zihinsel bir sağlık tesisinde tedavi gördüğü öne sürüldü.

26 yaşındaki yıldız, geçtiğimiz ay Los Angeles’taki bir tıp merkezine yatmış ve buradaki kontrollerinde düşük akyuvar sayısına sahip olduğu ortaya çıkmıştı. Geçen yıl bir böbrek nakli geçiren Gomez’in, bu nakil sonrasında yaşadığı yan etkilerden ve eski sevgilisinin kısa sürede aldığı evlilik kararı sonrasında düştüğü duygusal boşluk yüzünden hastaneye kaldırıldığı da konuşulanlar arasında.

Genç şarkıcının hastaneye yatırılmasıyla ilgili bilgi veren bir başka kaynak; genç şarkıcıya ikinci hastane ziyaretinde ‘panik atak’ teşhisi konduğu ve bir an önce tedaviye başlaması gerektiğini söylüyor. Bu iddialar arasında belki de en ciddi olanı yurt dışında ünlü bir magazin dergisinin ortaya attığı oldu.

Dergi, Gomez’in geçmişte diyalektik davranış terapisi aldığını ve aynı türden bir tıbbi bakım gördüğünü iddia etti. Söz konusu terapiyi gören hastalarda; kendine zarar verme, intihar davranışı, depresyon, yeme bozuklukları ve travma sonrası stres bozukluğu gibi bir dizi akıl sağlığı sorunu görülebiliyor.

Kaynak: Milliyet

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte