Şebnem Ferah Harbiye'de büyüledi!

Rock müziğin sevilen sesi Şebnem Ferah Harbiye Açıkhava sahnesinde müzikseverlerle buluştu.

Şebnem Ferah Harbiye'de büyüledi!

Elinde siyah gitarı ve simsiyah kostümüyle sahne alan Ferah konserine "Ya Hep Ya Hiç" şarkısıyla başladı. "Kalbim Mezar" ve "Birileri Var" ile devam etti. Ferah’ın hemen her şarkısında, sahnede ayrı bir görsel şov yaşandı. Hiç ara vermeden üç saat sahnede kalan Şebnem Ferah'a yaklaşık altı bin kişilik seyircisi de adeta bir koro gibi eşlik etti. Şebnem Ferah konserini izlemeye gelenler arasında Nurgül Yeşilçay, Gonca Vuslateri, Ayşe Tolga gibi ünlü isimlerde vardı.


"VARLIĞINIZLA UMUT VERDİNİZ"
Konser sırasında zaman zaman seyircileriyle konuşmayı da ihmal etmeyen Şebnem Ferah, öncelikle sahne üstünde ona eşlik eden arkadaşları adına da teşekkür ederek, dinleyicilere varlığınızla umut verdiniz diye seslendi. Şebnem Ferah altı şarkıyı konserinin orta kısmında "Şarkılarıma ruhlarını verecekler" dediği Semplice yaylı quartet'i eşliğinde, özel hazırlanan dekoruyla Açıkhava’da adeta sıcak bir ev atmosferi yarattıkları ortamda sergiledi. Ferah, bu bölümde seslendirdiği "Değirmenler", "Benim Adım Orman", "Saki", "Masum Değiliz" gibi birbirinden duygusal şarkılarla da duygu fırtınası estirdi. 

Ferah, sahnede yine her konserinde olduğu gibi kadına şiddet konusunda da önemli mesajlar verdi. Açıkhava’da Şebnem Ferah’lı müzik şölenine doyamayan dinleyicilerin, dakikalarca süren alkış ve ıslıklarını cevapsız bırakmayan Ferah, "Eski" şarkısıyla da bis yaptı.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte