Reyhan Karaca'dan Alem FM'e samimi açıklamalar

Alem FM’in yeni magazin programı Buket Kahraman ve Haluk Kesim’in sunduğu “ÇOK CANLI” ya bu hafta Reyhan Karaca telefonla bağlandı.

Reyhan Karaca'dan Alem FM'e samimi açıklamalar


Reyhan Karaca özel hayatıyla ilgili çok özel açıklamalar yaparak bu yaşına kadar neden evlenmediğini şu sözlerle açıkladı. ”Yıllarca en yakın arkadaşlarımın eşlerinden gördüğü şiddete şahit oldum ve korktum.  Hatta uzun bir dönem evlilik fobim bile oldu.  Ama şimdi o korkuyu yendim” diye konuştu. Bunun üzerine program sunucularından Buket Kahraman’ın Amerika’da sevgiliniz olduğu konuşuluyor bunun gerçekliği var mıdır? Sorusu üzerine kaçamak bir cevap veren Karaca, “ ne var diyorum ne yok diyorum” diyerek kafaları karıştırdı.

Buket Kahraman ve Haluk Kesim,  programda futbolcu Burak Yılmaz’ın eşini dövdüğü iddialarını masaya yatırdı. Bu konuyla ilgili uzman Psikolog Yeşim Akıncı’yla yapılan telefon bağlantısı programa damgasını vurdu. Akıncı, son zamanlarda yaygın olan aile içi şiddetle ilgili şu açıklamayı yaptı. “ Şiddet uygulayan kişi çocukluğunda maruz kaldığı şiddet yüzünden böyle bir güç gösterisine giriyor” diyerek Futbolcu Burak Yılmaz’a gönderme yaptı.

Magazinci  Seyhan Erdağ ise programa bağlanarak, Destek verdiği  Demet Akbağ ile çok aramızda programı için kulislerde yapılan  “çekimlerin gerçek olmadığı” ile ilgili olumsuz iddialara cevap verdi. Erdağ “Programda birkaç sanatçıya şaka yapmak için işbirlikçi olarak görev aldım. Program konuklarını seçiminde bende yardımcı oluyorum. Kime nasıl şaka yapılması gerektiğini biliyorum. Kim nasıl bir tepki vereceğini önceden tahmin ettiğim için ekiple paylaşıyorum. Sonuçta gidip bu şakaların Bülent Ersoy’a yapılamayacağını hepimiz biliyoruz.  Bu programda yapılan tüm şakalar gerçektir. Ve sanatçıların hiçbir haberi yoktur.  Daha yayınlanmayan bölümler var izleyecekseniz ben şakaları bilsem bile şaka sonrası korkudan ağlayan sanatçıyla oturup ağladım. Ben bile etkilendim. 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte