Revna Demirören'den Alem FM'e samimi açıklamalar!

Alem FM’in başarılı programcısı Adem Metan’ın konuğu Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören oldu. Demirören, kendisine yöneltilen soruları açık yüreklilikle cevapladı.

Revna Demirören'den Alem FM'e samimi açıklamalar!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirörenin eşi Revna Demirören, eşinin bir çok sıkıntılı süreçler yaşadığını anlattı. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Demirören, “Ancak o günler artık geride kaldı. O günlerde ben ve çocuklarım eşimi rahatlatmaya çalıştık. Şükür hepsi geçti.” dedi.

Revna Demirören, programda başta özel ve sosyal yaşamı olmak üzere futbol konusundaki soruları cevapladı. Evlendikten sonra eşinin, ‘Ben evde eşimin yaptığı yemekleri yemek isterim’ dediğini anlatan Demirören, ancak şu an sosyal sorumluluk projelerinde hizmet verdiğini belirterek eskisi gibi sıkça yemek yapmadığını belirtti.

 

“OFSAYTI BİLEN FUTBOLU BİLİR”

Futbolu yakından tanımak için büyük efor sarfettiğini de itiraf eden Demirören, bu yüzden ofsayt kuralını öğrenmek için bilgi topladığını söyledi. “Ofsayt’ı bilen futbolu bilir, diyen Demirören, “17 yıldır ailece futbolun içindeyiz. Küçük oğlum tam bir futbol fanatiği. Hiç bir maçı kaçırmıyor. Barcelona’nın alt yapısında oynuyor. En çok Barcelona’yı izliyor.” dedi.  Real Madrid’in ünlü futbolcusu Ronaldo’nun futbolunu çok beğendiğini de anlatan Demirören, kendisini İstanbul’daki bir otelde ağırladıklarını da belirterek, “Eğer mevsimi olsaydı ona hamsi ikram edecektik.” dedi.

 

“EŞİM SIKINTILI GÜNLER GEÇİRDİ”

Türk futbolunun bir süre önce çok sıkıntılı dönemler yaşadığını da hatırlatan Demirören, ancak o günlerin artık geride kaldığını ifade etti. Eşinin çok zor günler yaşadığını da vurgulayan Demirören, bu olumsuz havanın eve de yansıdığını belirterek, “O günlerde ben ve çocuklarım eşimi rahatlatmaya çalıştık. Şükür hepsi geçti. Futbolumuz artık ülkemizde ve dünyada başarılı adımlarla devam ediyor. Bundan sonrası inşallah daha iyi olacak.Çok büyük başarılar elde edilecek.Bu güzel gelişmelerde eşim ile tüm futbol camiasının katkısı var.” diye konuştu.

 

“25 YILDIR MUTLU BİR EVLİLİĞİMİZ VAR”

Karadenizli olduğunu hatırlatan Demirören, hamsi pişirmeyi iyi bildiğini ve sevdiğini de kaydetti. 25 yıllık evlilik hayatının mutlulukla geçtiğini de vurgulayan Demirören şöyle konuştu: “Evliliğimizde güven, saygı ve sevgi her zaman ön planda oldu. Ben eşimi kıskanmadım. Birbirimize kıskanılacak hareketlerde bulunmadık. Kıskanma hiç gündeme gelmedi.” dedi. Konu futbola gelince de yine soruları cesurca cevaplayan Demirören, eskiden futbol konusunda ‘futbol topundan ileri’  bilgi sahibi olmadığını da söyledi. Ancak eşinden dolayı bu spor dalını yakından takip ettiğini anlatan Demirören, maçları izlediğini de anlattı. Bir soru üzerine hakemlere kızmadığını da kaydeden Demirören, “Onlar da işini yapıyor.” dedi.

 

“FUTBOLCU EŞLERİYLE ÖNEMLİ İŞLER YAPTIK”

Demirören, ‘eşinizle nasıl tanıştınız?’ diye sorulunca anılarını paylaştı. Babalarının eski arkadaş olduğunu da kaydeden Demirören şunları söyledi:

“İsviçre’de okudum. Eşim ve babası da bir iş için İsviçre’ye gelmişti. O sırada onunla sokakta tanıştık. Eşim Beşiktaş başkanıyken, ben de evde boş durmak istemedim. “ Beşiktaşlı futbolcu eşleriyle kaynaştıklarını ve bir çok sosyal amaçlı geziler düzenlediklerini de kaydeden Demirören, “Mardin ve Erzincan’da okullar açtık. Bir çok okulun restorasyonunu yaptırdık. Van’da Beşiktaş  İlkokulu açtık. Güzel projeler yaptık. Onlarla ellerimizi birleştirdik, adeta bir aile olduk. Bir futbol kulübü olarak böyle bir sosyal platformu ilk kez biz oluşturduk. Bu yüzden de çok mutluyum.” dedi.

 

“TARTIŞMA PROGRAMLARINI İZLERKEN TARTIŞMAYA BAŞLIYORUZ”

Yine bir soru üzerine de televizyon izlemenin beyni boşalttığını da ifade eden cemiyet dünyasının tanınmış ismi, özellikle Türk dizilerini severek izlediğini anlattı. Eşi evde olduğu vakit ekranlarında sadece futbol kanallarının açık olduğunu da söyleyen Demirören, “Fırsat buldukça yerli ve yabancı dizileri izliyorum. Yine, tartışma programlarını izliyorum. Ancak, tartışma programlarını özellikle eşim ile birlikteyken takip etmemeye çalışıyoruz.  Çünkü, bu kez bir aramızda tartışmaya başlıyoruz. Her türlü müzik türünü dinlemekten keyif alıyorum.” diye konuştu.

 

“SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNDE YER ALIYORUM”

Günlük yaşamıyla ilgili de konuşan Demirören, sosyal sorumluluk projelerinde yer aldığını ve çocuklarıyla vakit geçirmeyi sevdiğini anlattı. İkisi ikiz üç çocuk sahibi olduğunu hatırlatan Demirören, büyük oğlunun ABD’de okuduğunu, diğer çocuklarıyla birlikte vakit geçirmeyi sevdiğini söyledi. Demirören, hafta sonları Kemer Country’de golf oynayarak keyifli anlar yaşadığını da söyledi.

 

“KIZIM BENİ KLASİK BULUYOR”

Giyim tarzı ile ilgili de konuşan Demirören,  klasik tarzı tercih ettiğini ve kızının da kendisini klasik bulduğunu belirterek, “Takip ettiğim bir moda yok. Beğendiğimi satın alıp giyiyorum. Yaşıma ve konumuna göre giyiniyorum.” şeklinde konuştu.

 

“HAYAT PAYLAŞIM DERNEĞİ BAŞKANLIĞINI YAPIYORUM”

Sosyal medya aracılığıyla kendisine yöneltilen soru üzerine cemiyet dünyasının tanınmış isimleriyle birlikte yaptığı faaliyetleri de anlatan Demirören, halen Hayat Paylaşım Derneği Başkanlığını yürüttüğünü,  Alzheimer Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve TEYEV İcra Kurulu Üyesi olduğunu kaydetti. Tüm dernek ve vakıflara yardım etmeye çalıştığını anlatan Demirören, şöyle devam etti: “Her dernek ve vakıf kendi alanında gönüllü olarak ihtiyacı olanlara yardım eli uzatıyor. 2013’te kurduğumuz derneğimizin bu yılki başkanlık görevi bana verildi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı engelli, yardıma muhtaç herkese sağlık ve eğitim alanında el uzatıyoruz. Faaliyetlerimizde elde edilen geliri de onlar için kullanıyoruz. Engelli Rehabilitasyon Merkezi inşa ediyoruz. Onları günlük hayata hazırlamak, fiziksel bakımlarını yapmak, hayata kazandırmak için bu merkezi inşa etme kararı aldım. Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliğiyle, Eyüp Belediye Başkanımızın, Valimizin ve Emniyet Müdürümüzün yardımı oldu. Herkes özveriyle çalışıyor.Avrupa standartlarındaki bir yapıyı inşallah ülkemize kazandıracağız. Engelliler için de bir ilk olacak. Tüm Türkiye’de bu tip merkezleri açmaya çalışacağız.”  

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte