İrem Derici 'Dantel' ile zirvede...

İrem Derici’nin ilk solo albümü 'Dantel' kısa sürede zirveye yerleşmeyi başardı!

İrem Derici 'Dantel' ile zirvede...

Henüz çıkmadan önce sosyal medyada yeni bir akım yaratan albüm, çıktıktan sonra da popüler oldu.

Son yıllarda çıkardığı single'larla dinlenme ve izlenme rekorları kıran İrem Derici, yaklaşık iki senedir üzerinde çalıştığı albümüyle yeniden sevenlerinin karşısına çıktı.'Dantel' adını verdiği kariyerinin ilk albümü için oldukça heyecanlı olan İrem Derici, albüm çıkmadan paylaştığı kapak fotoğrafıyla da Twitter'da kısa sürede TT oldu.

İrem Derici'nin albümle aynı ismi taşıyan çıkış şarkısı Dantel'in sözü ve müziği Ayla Çelik, aranjesi ise Erhan Bayrak imzası taşıyor. Albümünde Alper Narman, Arzu Daydinç, Aşkın Tuna, Erkin Arslan, Hüseyin Boncuk, Hüsnü Üstün,Kaan Karamaya, Onur Cumaoğlu, Onur Özdemir,Serhat Tekin ve Sinan Akçıl'ın söz ve bestelerine yer veren İrem Derici şarkıların düzenlemeleri için de Erhan Bayrak, Erkin Arslan Mustafa Ceceli,Ozan Çolakoğlu ve Uğur Can Sezen ile çalıştı. İrem Derici'nin eşi Rıza Esendemir'in de aranjman yaptığı Dantel albümünün fotoğraflarını ise Aytekin Yalçın çekti.

Dantel'in Beykoz Kundura Fabrikası'nda İrem Derici'nin eşi Rıza Esendemir tarafından çekilen video klibi ise Youtube'da bir haftada 2,5 milyon izlendi.
 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte