''Hayatımda bir kere...''

Meryem Uzerli, evliliğe yeşil ışık yaktı. Uzerli, ''Evliliği hayatımda yaşamak, tatmak isterim, sevdiğim kişinin kızı Lara’yla iyi bir iletişimde olması gerek'' ifadelerini kullandı.

''Hayatımda bir kere...''

Son dönemde sinema filmlerine ağırlık veren Meryem Uzerli, Alem dergisine kapak oldu. Uzerli, özel hayatı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

''Evliliği hayatımda yaşamak, tatmak isterim''

Evlenmek istediğini söyleyen Meryem Uzerli, ''Hayatımda bir kere evlensem mutlu olurum. Bugüne kadar hiç kimseye karşı böyle bir şey hissetmedim. Kendisiyle barışık bir insan karşıma çıkacaktır, diye düşünüyorum. Elbette bunun bir zaman sınırı yok ama o güzel kombinasyonu, evliliği hayatımda yaşamak, tatmak isterim'' dedi.

''Beraber olacağım kişi, hangi ülkede, nerede bilemiyorum''

Uzerli, hayatında kimse olmadığını söyleyerek, “İlerde beraber olacağım kişi, şu an dünyanın bir yerinde yaşıyor. Hangi ülkede, nerede bilemiyorum elbette. Yaşamın nasıl ilerleyeceğini bilemiyoruz” şeklinde konuştu.

''Sevdiğim kişinin kızı Lara’yla iyi bir iletişimde olması gerek''

Sevdiği kişinin kızı Lara’yla iyi bir iletişimde olması gerektiğini söyleyen oyuncu,  “Son yıllarda şunu keşfettim ki aslında biriyle tanıştıktan sonra biraz zaman geçince ilişki başlıyor” ifadelerini kullandı.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte