Mavi'den yeni single!

Pop müziğin özgün temsilcilerinden Mavi, yeni teklisi “Dişi Kuş”u sevenleriyle buluşturdu.

Mavi'den yeni single!

“30” isimli ilk şarkısından beri şehirli özgür kadının sözcüsü olan besteleriyle dikkat çeken Mavi, yeni şarkısında da aynı geleneği sürdürüyor. “Yuvayı da ben yaparım, yüzüğü de icabında ben takarım” nakaratıyla dikkat çeken şarkının sözleri Mavi’ye, bestesi İlker Yeter’e düzenlemesi Bora Duran’a ait...

Eğlenceli ve ironik sözlerinin yanı sıra dinamik altyapısı ile dinleyicisini şaşırtacak olan Mavi, Balkan tınıları taşıyan kıpır kıpır şarkısı ile kariyerinin en özel çalışmasının heyecanını taşıyor.

Mavi, bu klibinde de son kliplerinde olduğu gibi genç yönetmen Gökhan Özdemir’le çalıştı. “Üsküdar’daki Plato”da çekilen klip 25 kişilik bir ekip tarafından 20 saatte tamamlandı. Çekim boyunca eş zamanlı olarak '#dişikuş' hashtag'i ile sosyal medyada paylaşımlar yapıldı ve hayranlardan gelen yorumlar klibin seyrinde dikkate alındı.

Mavi’nin önceki kliplerinde ağırlıkta olan kısa film tadının aksine bu kez yakın planların ve  orkestrasıyla olan canlı performans görüntülerinin öne çıktığı klipte; bir sürpriz de  klip hazırlığı sürecinin bizzat klibin içinde olması. 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte