''Kimse kör değil, siz de görüyorsunuz''

Hadise, ailesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Şarkıcı, Dudaklarına estetik yaptırdığı konusunda da açıklamalar yaptı. Hadise, ''Ben şunu şunu yaptırdım demem ama kimse kör değil. Siz de görüyorsunuz'' ifadelerini kullandı.

''Kimse kör değil, siz de görüyorsunuz''

Bir televizyon kanalında yayınlanan programın haberine göre, Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Seda Sayan ve Acun Ilıcalı, program öncesinde bir araya gelerek akşam yemeği yediler.

Mekan çıkışı görüntülenen Hadise ailesiyle ilgili, "Tabi ki sıkıntılar var ama onlar benim ailem. Aile deyince gözlerim doluyor. Onlar benim canım. Profesyonel anlamda birlikte devam etmesekte onlar benim canım. Ben anne ve babamı rencide edecek bir şey yapmam. Ben sizin karşınıza çıkıp hiçbir şey yok desem yalan olur. Siz benim samimiyetimi biliyorsunuz. Canımı yakan, geceleri beni uyutmayan olaylar bunlar. Çok samimi bir şekilde söylüyorum evet sıkıntılar var ancak biz bunları çözeceğiz onlar benim canım onlar benim ailem. Her aile gibi biz de toparlayacağız" açıklamasında bulundu.

Türkiye’de bulunduğu süre içerisinde kazandığı malları ablasının üzerine yaptığı yönünde haberlerle gündeme gelen ve bunu da vergi vermemek adına yaptığı iddia edilen Hadise bu iddialara, "Mal varlığı geri isteme haberleri, dava olduğu haberleri yalan. Öyle bir şey olamaz. Sizce öyle birşey olabilir mi? Ben bu ülkenin bir sanatçısıyım. Benim de herkes gibi vergi ödemem lazım. Zaten vergi ödemezseniz memurlar kapınıza geliyor.  Ben ne kadar yok öyle bir şey desem de yine yazacaksınız siz. Bu konuyu nasıl durduracağım bilmiyorum. Şarkılarım zaten sizlerin klip ve kıyafetlerimi eleştiriyorsunuz, bunları eleştirin ama bazı şeyler özel kalmalı" ifadelerini kullandı.

Dudaklarına estetik yaptırdığı sorusuna ise Hadise, "Göz önünde olduğumuz için minik dokunuşlar olabilir. Ben şunu şunu yaptırdım demem ama kimse kör değil. Siz de görüyorsunuz" dedi.

Kaynak: Milliyet

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte