''Kimse kimsenin yaptığı müziğe karışamaz''

Sertap Erener'in 10 Ağustos'ta Çeşme'deki konserinde söylediği ''Atarlı, giderli saçma sapan şarkı sözlerini midem kaldırmıyor'' sözlerine karşı Demet Akalın'dan yanıt geldi. Akalın, bir televizyon kanalında yayınlanan programa telefonla bağlandı ve ''Kimse kimsenin yaptığı müziğe karışamaz'' ifadelerini kullandı.

''Kimse kimsenin yaptığı müziğe karışamaz''

Sertab Erener'in 10 Ağustos'ta Çeşme'deki konserinde söylediği "Atarlı, giderli saçma sapan şarkı sözlerini midem kaldırmıyor” açıklaması da sosyal medyada tartışma konusu oldu.

''Kimse kimsenin yaptığı müziğe karışamaz''

Demet Akalın, Akalın, bir televizyon kanalında yayınlanan programa telefonla bağlandı. Demet Akalın, Sertab Erener'in sözlerine şu yanıtı verdi. Demet Akalın, ''Gece ben de okudum röportajı. Yalnız benim en son Sertab Erener için ne dediğime bakın. ‘Sertab Erener sanatçı, biz şarkıcıyız ' demiştim. O da bana teşekkür mesajı atmıştı. Kadın müzik olarak başka bir yerde duruyor. Onun benim için bunu söylediğini hiç zannetmiyorum söylediklerinden sadece şuraya katılabilirim, kötü popçular, kötü kalpli insanlar benzetmesine. Sezen Aksu da, kendisi de atarlı şarkılar yaptı. Mutsuz insanların şarkılarını kim söyleyecek! Sertab'ın beni kastettiğini hiç sanmıyorum, hani kastediyorsa da başım gözüm üstüne. Piyasadaki şarkılarla alakalı da söylüyor olabilir herkes işine gücüne baksın. O çıksın açık havada konserlerini yapsın. Biz de kulüplerde yapalım. Kimse kimsenin yaptığı müziğe karışamaz'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Milliyet

Sertap Erener, ''Şimdiki şarkıların içi boş''

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte