''Kariyerimle oynamaya çalıştılar''

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Tan Taşçı, Alem FM’de Füsun Tuncer’in sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz günlerde magazin gündeminin ilk sıralarında yer alan taciz iddiası ile ilgili çıkan haberler hakkında çarpıcı açıklamalar yapan Taşçı, ''kariyerimle oynamaya çalıştılar'' dedi.

''Kariyerimle oynamaya çalıştılar''

Alem FM'de Füsun Tuncer'le Müzikvizyon'un bu haftaki konuğu olan Tan Taşçı, hakkında geçtiğimiz günlerde çıkan taciz iddiası ile ilgili çıkan haberler hakkında açıklamalar yaptı. Taşçı, Danimarka'da yaşayan ve diş hekimliği yapan Pelin Elecik'in kendisini taciz etmekle suçlaması ile ilgili ''kariyerime zarar vermeye çalıştılar'' ifadelerini kullandı.

Kendimi daha olgun hissettiğim bir dönemdeyim

Şu sıralar aşk zamanım olduğunu düşünüyorum. Bu düşüncelerimin bir sebebi ise yaş. Bu yüzden albümümde daha çok aşk şarkıları olmaya başladı. Kendimi daha olgun hissettiğim bir dönemdeyim. 

Proje albümü olacak

Dört bir koldan yürümeye başladık. Yeni bir mix çalışmamız bitmek üzere. Bir sanat müziği albümünde çok değerli bir ismin proje albümünde çok sevdiğim bir şarkısını seslendirdim. Çok güzel bir Zekai Tunca şarkısı söyledik. Yeni şeyler yapmaya da devam ediyorum. Bir taraftan üretmem lazım. Çünkü yıllar sonra birilerinin yeni şarkılara ihtiyacı olacak.

Yeni albümümde başımıza gelenlerden yola çıktık

'Bana Aşktan Söz Etme' albümümde ben ne yaşadıysam, ne empati kurabildiysem şarkılarım da onlar var. 'Aşksa Gel' benim yaşadığım bir şarkı, 'Hafız' yine benim gönül macerası olarak aranjör arkadaşımla sohbetimle ortaya çıkan yine bizim yaşadığımız onun anlattıkları ve başımıza gelenlerden çıktık yola.

''Kariyerimle oynamaya çalıştılar''

Bir şekilde bana magazini meşgul ettirttiler. Kendilerine Instagram hesabımı açıyım, bir kızla nasıl konuşulması gerektiğini görsünler. O haberleri yapanlar sadece komik bir diyalog yapmışlar. Ben buna çok sinirlendim. Daha kötüsü de olabilirdi. Belki kızcağız, şaka için yapmıştır, iyi niyetli düşünmek istiyorum. Bunu manşete taşımak beni sinirlendirdi. Konunun ciddiyetinden emin olmadan manşet yapmak, habere taşımak çok büyük bir sorumluluk. Zaten bu sorumluluğu sadece beni edebi olarak ezerek yapmışlar. Şikayet ettiğin zaman bile, 'kariyerine zarar vermedik' düşüncesiyle dokundurmalar yaptılar. Daha kötü şeylerde yapabilirlerdi. İftira kötü bir şey, o yüzden sinirlendim. Konu kapanmadı. Adli işlemleri yapacağız. Kimseyi cezalandırmayacağız, herhangi bir kızcağızı rezil etmek istemesem de bu süreç başlayacak.

Üç şarkıya birden klip çekebiliriz...

Yeni klip için 'Zora Sarıldık', 'Yalan' ve 'Ne Olursan Ol Gel' şarkıları arasında gidip geliyoruz. Belki üçüne birden klip çekebiliriz. Bu zamanda klip çekmek daha az maliyetli fakat çok çabuk tüketildiği için daha çok çekmek gerekiyor. Sibel Can ile seslendirdiğimiz 'Beş Dakika' şarkısına klip çektik. Çok güzel oldu. Ne zaman yayında olacağını bilmiyorum. 

İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde konserimiz olacak

Konserlerimiz devam ediyor. İstanbul'da 16 Kasım'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser vereceğiz. Bu konser albümden sonra ilk lansman konserimiz olacak. 

''Evliliğe çok sıcak bakıyorum''

Evlilikle ilgili düşüncelerini dile getiren Taşçı, espirili bir şekilde ''Evliliğe çok sıcak bakıyorum. Ama yalan dolan haberler yüzünden artık insanlar bana nasıl inanmayacaklar. Bana kızını vermeyecekler, zorlanacağım' ifadelerini kullandı.

Harun Kolçak, benim dönüm noktam

Şarkıcı Harun Kolçak, benim dönüm noktam. Kendisiyle çok geç tanıştık. Ben çocukluktan beri kendisinin şarkılarını söyleyerek büyüdüm. Keşke kendisiyle daha önce tanışmış olsaydık. Kendiyle çok daha fazla şey paylaşmak istiyordum. Bana güzel bir özgüven verdi. 

FÜSUN TUNCER - MÜZİKVİZYON - TAN TAŞÇI

 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte