Gökhan Türkmen'den 'duyular arası yolculuk'!

Şarkıcı Gökhan Türkmen, farklılığı ve kendine has tarzlarda yaptığı işlerle her projesinde kendini yenilemeye devam ediyor. Türkmen, 'Sineztezi Konsepti' duyular arası yolculuk olarak adlandırılan bir kavram ve duyuların birbirine karışarak anlam kazandığı bir çalışmayı sevenleriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Gökhan Türkmen'den 'duyular arası yolculuk'!

Gökhan Türkmen, farklılıklar yaratmaya devam ediyor. Türkmen, bu defa dinleyicilerini duyular arası yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. 

Tüm düzenlemesini GT Band ile gerçekleştiren Gökhan Türkmen, farklı aranjesi ile bambaşka bir projeye  imza atıyor. 

Gökhan Türkmen, yeni projesi ''Synesthesia'' ismini verdiği maxi single'ında 'Dene' ve 'Seviyorum Sevmiyorum' şarkılarını cover'layarak yenilikçi bir projeyi daha dinleyicileriyle buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyor. Türkmen'in 'Synesthesia' ismini verdiği projesi 21 Eylül Cuma itibarıyla tüm dijital platformlarda yerini aldı.

'Sineztezi Konsepti' duyular arası yolculuk olarak adlandırılan bir kavram ve duyuların birbirine karışarak anlam kazandığı bir çalışma olarak tanımlıyor.

Şarkıcı, dinleyenlerine hem uzun hem duygusal hem de daha önce hissetmedikleri duyularla keyifli bir müzik  yolculuğuna çıkaracak.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte