Funda Arar Harbiye’de şehitleri andı!

Ünlü sanatçı Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu. Konserde 15 Temmuz darbe girişimini önlemeye çalışırken hayatını kaybeden 246 kişinin adları barkovizyona yansıtıldı.

Funda Arar Harbiye’de şehitleri andı!

Funda Arar, önceki akşam Turkcell Yıldızlı Geceler etkinliği kapsamında sahnedeydi. Ünlü sanatçı, geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını seslendirdiği geceye elinde bayrakla “Memleketim” şarkısını okuyarak başladı.

Seyirciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlanan Arar, kısa bir teşekkür konuşmasının ardından programına devam etti. Bu arada seyircinin konser boyunca ellerinden bayrağı bırakmaması nedeniyle Açıkhava kırmızı-beyaza büründü, coşku gece boyunca eksilmedi. “Harbiye çok özel bir yer, burada şarkı söylemek çok farklı” diyen Funda Arar, yağmura da aldırış etmedi. “Yağmur da yağsa kar da yağsa durmadan şarkı söyleyeceğim” diyen şarkıcıyı sevenleri dağıtılan yağmurlukları giyerek dinledi.

MİNNETTARIZ
Konser sırasında, darbe girişiminde şehit olan 246 kişinin adlarının barkovizyona yansıtılması duygusal anlar yaşanmasına yol açtı. “Minnettarız” notuyla sahneye yansıtılan isim ve fotoğraflar, birçok kişinin gözlerini yaşarttı.

Funda Arar, konserine elinde bayrakla seslendirdiği “Memleketim” şarkısıyla başladı. 

Darbe girişimini önlemeye çalışırken hayatını kaybedenlerin adları ve fotoğrafları konser sırasında barkovizyona yansıtıldı.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte