EXPO'da Ebru Gündeş ve Murat Boz konseri!

EXPO 2016 Antalya'da sahneye çıkan Ebru Gündeş ve Murat Boz konserini yaklaşık 10 bin kişi izledi.

EXPO'da Ebru Gündeş ve Murat Boz konseri!

Expo 2016 Antalya'da dün akşam Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğunda Kır Aktivite Alanı'nda gerçekleşen konserde ilk olarak Ebru Gündeş sahneye çıktı. Expo 2016'ya çok mutlu geldiğini belirten arabesk ve fantezi müziğin sevilen ismi Gündeş, "Ayağınıza sağlık. Ne kadar çok hazırlandık bu gece için. Expo 2016'da bizi sizlerle bir araya getiren yöneticilere teşekkür ediyoruz. Ne güzel birbirimizi yakından görebiliyoruz" dedi.

Sahnede ilk olarak 'Araftayım' adlı şarkıyı seslendiren Gündeş, hareketli ve duygusal parçalarını hayranları için söyledi. 2 saat sahnede kalan Ebru Gündeş, konserinde 'Çingenem çingenem', 'Sen Allah'ın bir lütfusun', 'Tanrı Misafiri', 'Gel vefasız' ve 'Bir gün aşklar biter' başta olmak üzere yeni ve eski şarkılarına yer verdi. 

Gündeş'e performansı sonrasında sunucu Vatan Şaşmaz tarafından Expo 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayık hediye edildi. 

BOZ'DAN MUHTEŞEM PERFORMANS
Ebru Gündeş'ten sonra sahneye, pop şarkıcısı ve söz yazarı Murat Boz, son albümünün adını taşıyan 'Janti' adlı parçasıyla çıktı. Antalya'nın çok sıcak olduğunu belirten Boz, "Biliyorum hava çok sıcak ama sizden bir ricam var. Bu gece buradan sırılsıklam gidelim" dedi.

Daha sonra, yeni albümü 'Janti' olmak üzere, 'Geri dönüş olsa', 'İltimas' ve 'Özledim' gibi birçok parçayı yaklaşık 1 saat 15 dakika boyunca sevenleriyle birlikte söyleyen Murat Boz, konserinin ilerleyen saatlerinde gitarıyla son albümünde Fettah Can'a ait 'Can Havli' adlı şarkıyı seslendirdi.
Performans arasında da Boz'a programın sunuculuğunu yapan Vatan Şaşmaz tarafından şakayık takdim edildi.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte