Dwayne Johnson'lı 'Rampage: Büyük Yıkım' lider!

Vizyondaki ilk üç gününde $34,5 milyon hasılata erişen Dwayne Johnson'lı film, Box Office hem Türkiye hemde ABD'nin yeni lideri oldu. 'Rampage: Büyük Yıkım' filminin başrolünde Dwayne Johnson rol alıyor. Film üç günde dünya genelinde ise toplam $148,6 milyon hasılat topladı...

Dwayne Johnson'lı 'Rampage: Büyük Yıkım' lider!

Dwayne Johnson'lı 'Rampage: Büyük Yıkım' filmi gişenin zirvesine yerleşti. 2018 yılında Box Office Türkiye hafta sonu listesinin zirvesinde yer alabilen ikinci yabancı yapım oldu. 'Rampage: Büyük Yıkım' filminden önce gişede liderliği alabilen diğer film Labirent: Son İsyan (The Maze Runner: The Death Cure) olmuştu.

Box Office ABD'nin zirvesinde Dwayne Johnson'lı 'Rampage: Büyük Yıkım'...

İlk üç gününde $34,5 milyon hasılata erişen Dwayne Johnson'lı film, Box Office ABD'nin yeni lideri oldu. Rampage, üç günde dünya genelinde ise toplam $148,6 milyon hasılat topladı.

Kaynak: BoxofficeTürkiye 

'Rampage: Büyük Yıkım' filminde ele alınan konu ise şu şekilde: Primat uzmanı Davis Okoye (Dwayne Johnson), meslek gereği insansı maymunlarla çok iyi anlaşmaktadır, ancak 2 yaşındayken bulup büyüttüğü George adlı gorille fazlasıyla dostça bir ilişkisi vardır. Ancak o sırada yapılmakta olan bir genetik deneyde yaşanan kaza sonucu aralarında George'un da bulunduğu çeşitli hayvanlar, önlerine çıkan her şeyi yıkan korkunç canavarlara dönüşürler. Şehirlerin ve dünyanın enkaza dönmesini önlemek, aynı zamanda eski dostunu kurtarmak isteyen Davis, bir genetik bilimciyle güç birliği yapar.

'Rampage: Büyük Yıkım' filminin yönetmenliğini Brad Peyton yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Dwayne Johnson, Jeffrey Dean Morgan, Malin Akerman, Naomie Harris, Marley Shelton gibi isimler rol alıyor.

'Rampage: Büyük Yıkım' filmi 13 Nisan'da sinemaseverlerle buluştu.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte