Derya Uluğ'dan 'Sürgün Aşkımız'

Emrah Karaduman'ın, yakında yayınlanacak olan "BombarDuman" albümünde yer alan 'Sürgün Aşkımız' isimli şarkının klibi yayınlandı. Şarkıcı Derya Uluğ'un seslendirdiği 'Sürgün Aşkımız' isimli şarkının video klibi müzikseverlerle buluştu. Uluğ, sosyal medya hesabından duyurdu.

Derya Uluğ'dan 'Sürgün Aşkımız'

Emrah Karaduman'ın, yakında yayınlanacak olan "BombarDuman" albümünden Aleyna Tilki'nin seslendirdiği 'Dipsiz Kuyum' şarkısı günlerce YouTube adlı platformda trend listelerde bir numarada kalarak rekor kırmıştı.

Aynı albümden Derya Uluğ 'Sürgün Aşkımız' isimli şarkıyı seslendirdi. Uluğ, 2000'lerin en özel şarkılarından 'Sürgün Aşkımız'ı hem yeniden yorumlayıp hem de klibini yönetti.

Derya Uluğ, Instagram hesabından duyurdu. Uluğ, paylaşımını ''Emrah Karaduman-Sürgün Aşkımız feat Derya Uluğ YouTube’da yayında!'' notuyla yaptı.

Sözleri Günay Çoban’a, bestesi Mertol Şalt’a ait olan “Sürgün Aşkımız” isimli şarkıyı sahneye çıkmaya başladığı ilk yıllardan beri seslendirdiğini belirten ve Emrah Karaduman’la ilk kez bir projede bir araya gelen Derya Uluğ, kendine has yorumuyla sevenleriyle buluştu.

Emrah Karaduman’ın “BombarDuman” albümünde yer alan “Sürgün Aşkımız” isimli şarkıya yepyeni bir yorum katan Derya Uluğ, klibiyle 11 Eylül’de dinleyicisiyle buluştu.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte