Demet Akalın ve Okan Kurt'a büyük şok!

Demet Akalın’la boşandıktan kısa süre sonra yeniden barışan Okan Kurt, yargılandığı karşılıksız çek davasında ceza aldığı söylentisi ortaya atılmıştı. Konuyla ilgili Kurt, cephesinden açıklama geldi.

Demet Akalın ve Okan Kurt'a büyük şok!

Bir nakliyat şirketinin hissedarı Okan Kurt, babası Abdi Kurt ve kardeşi Ozan Kurt'la yargılandıkları karşılıksız çek davasında ceza aldığı söylentisi ortaya atılmıştı.  Mahkemenin üç sanığa 5.267. 500 TL adli para cezası verdiği, paranın ödenmemesi halinde adli para cezası hapis cezasına döneceği iddia edilmişti.

Okan Kurt'un avukatı Avni Sönmez'den konuyla ilgili açıklama geldi. Avukat Sönmez, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın ilgililerin dikkatine; müvekkilimiz Okan Kurt hakkında 23.02.2019 tarihinde yer alan '5 milyon lirayı ödemezse hapis yatacak' haberi gerçeği yansıtmamakta olup, İstanbul Anadolu 9.İcra Ceza Mahkemesi 2018/543 Esasında kayıtlı dosyadan çıkan kararla ilgili istinaf yoluna gidilmiştir. Herhangi bir şekilde hapis yatma gibi bir durum söz konusu değildir. Okan Kurt’un ortağı bulunduğu şirket ile ilgili konkordato süreci devam etmekte olup, müvekkilimizin imzası bulunan herhangi bir karşılıksız çek bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Okan Kurt vekili Avukat Avni Sönmez" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Habertürk

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte