"Çocuklarımın şarkıcı olmasını istemedim…"

Cengiz Kurtoğlu, “360 Derece Emel’ce” ye katıldı…

"Çocuklarımın şarkıcı olmasını istemedim…"

 

Haziran ayında tüp mide ameliyatı olan ve  ameliyattan sonra 2 ayda 35 kilo verip 99 kiloya düşen Cengiz Kurtoğlu, 27 Eylül Salı akşamı katıldığı 360 Derece Emel’ce programında anlattıklarıyla ekran başındakilere duygusal ama bir o kadarda keyifli anlar yaşattı. Açıklamalarıyla içini yakın dostu Emel Müftüoğlu’na döken Kurtoğlu; “Eskiden çay fabrikasında çalıştım. Halen köyde çay bahçelerim var. Çayın kalitesinden iyisinden anlarım” dedi Sözlerine; “Iyi ki çay fabrikasında çalıştım, lakin benim çocukluk ve gençlik geçiş dönemlerim çok zor geçti. Annem ile babamı kaybettim.Biz bölünmüş, parçalanmış bir aileydik.” Diye devam ederken, stüdyoda duygusal anlar yaşandı. 
 
“Çocuklarımın şarkıcı olmasını hiç istemedim…” 
"Ben iyilerin ve kötülerin olduğu dünyanın içindeydim çok uzun zamanlar. Ben bu dünyanın içinde olduğum için çocuklarımın albüm yapmasını ve şarkı söylemesini uzun bir süre hiç istemedim" diyen, Cengiz Kurtoğlu samimi açıklamalar ile içini Emel Müftüoğlu’na döktü. Bu piyasaya çocuklarımın girmesini hiç istememisine rağmen Kurtoğlu, yine de mesleğini çok sevdiğini anlattı.
 
“Ferdi Özbeğen çok dinlerdim" 
Cengiz Kurtoğlu, ayrıca “Sesi güzel olan, işine emek veren, yaşam tarzını düzgün yaşayan çok çalışan şarkıcıları dinlediğini dile getirirken, İngilizce caz müzik dinlemeyi çok sevdiğini ve ne dediğini anlamasa da kulağına güzel geldiği için bol bol dinlediğini aktardı. Kurtoğlu; “Ben çok Ferdi Özbeğen dinlerdim, Unkapanına demolar götürürken, Ferdi Özbeğen şarkıları okurdum.” Dedi.
 
Cengiz Kurtoğlu'nun programda bir ara "33 yıldan beri İstanbul'dayım ve bu mesleği icra ediyorum, hep Sezen Aksu'nun yanına gitmek istedim. biliyor musun? Hiç tanışmadık. Ben ön yargılarımı yıllar önce denize atmış olduğum için bunu rahatlıkla ifade edebiliyorum." demesi üzerine Emel Müftüoğlu ise "Bir tane şarkısını söyle, söz veriyorum götüreceğim seni."  demesi kahkahalara neden oldu. 
 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte