Ceza "Sziget Festivali"nde...

10-17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Avrupa’nın en büyük müzik festivali Sziget Festivali’nin en önemli sahnelerinden Europe Stage’in headliner’larından biri de Ceza olacak.

Ceza "Sziget Festivali"nde...

 

Macaristan’ın Budapeşte kentinde Tuna nehri üzerinde yer alan Óbudai Adası’nda 10-17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Avrupa’nın en büyük müzik ve kültür etkinligi olan Sziget Festivali bu sene Ceza'yı ağırlıyor.

1 hafta boyunca 50’ye yakın sahnede yaklaşık 1000 sanatçının yer alacağı festivalde dünyanın dört bir yanından gelen 500 bine yakın festivalsever Rihanna, Muse, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Manu Chao La Ventura, Oscar and the Wolf, Bastille, Block Party, Sigur Ros, Kaiser Chiefs, Crystal Castles, David Guetta, Jake Bugg, Parov Stellar, Roisin Murphy, Sia, Boys Noize ve daha bir çok sanatçı ile birlikte Ceza’yı seyretme şansı yakalayacak.

Ceza canlı orkestrasıyla birlikte Sziget Festivali’nde 13 Ağustos 2016 Cumartesi günü saat 20:00’de Europe Stage’de headliner olarak sahne alacak

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte