Buray'dan sevenlerine çifte sürpriz!

Türk pop müziğinin başarılı ismi Buray'ın yeni albümü müzikseverlerle buluştu. Buray, 3. stüdyo albümü 'Kehanet'i sevenlerinin beğenisine sundu. Şarkıcı, yeni albümünde 'Aşk Bitsin' isimli şarkıya klip çekti.

Buray'dan sevenlerine çifte sürpriz!

Şarkıcı Buray'ın yeni albümü müzikseverlerle buluştu. Buray, 'Kehanet' isimli albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu. Albümün ilk video klibi, duygusal ve iddialı çıkış şarkısı 'Aşk Bitsin'e çekildi.

Albümde, ağırlıklı olarak duygusal şarkılardan oluşan, biri rap versiyon olmak üzere toplam 12 şarkı yer alıyor. Buray'ın yeni albümünde her şarkının sonunda, şarkı sözlerinin hikayesini yansıtan özel ses efektli geçişler kullanıldı.

Tüm şarkıların aranjelerinde Buray'ın imzası bulunurken, albümün diğer aranjörleri ise Tolga Erzurumlu ve Bahadır Tanrıvermiş oldu. 

'Aşk Bitsin' isimli şarkıya kısa film tadında çekilen ve animasyon dolunay efektlerinin kullanıldığı klipte Buray, başarılı oyunculuk performansıyla da göz doldurdu.

Klibin senaryosunu yazan Alper Ataman, Buray'ın klipteki oyuncu koçluğunu da üstlenirken; Balaban Gölü, Durusu ve Karaburun'da 14 saatte çekilen klipte Buray'a oyuncu Nil Özkul eşlik etti.

Buray, son dönemin yükselişteki rap müzisyenlerinden Kezzo ile "Haykırasım Var" şarkısında düet yaptı. Albümde akustik versiyonu da olan şarkının rap sözleri Kezzo'ya ait. Kezzo, bu versiyonun düzenlemelerinde de Gözde Ançel ve Buray'a eşlik etti.

Gözde Ançel ile müzikal işbirliğini bu albümde de sürdüren Buray, albümdeki tüm besteleri Gözde Ançel'le birlikte hazırlarken, şarkı sözlerini de yine "müzik yoldaşım" diye tabir ettiği Ançel'e emanet etti.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte